26

Нади Ницаров

преди 5 години

Вие не знаете ,Сър !

25

Анонимен

преди 5 години

До Нади Ницаров"Говорите глупости,будизма е единствената религия,заради която не се е проляла и капка кръв."Питай хората в Мианмар на които будистите им запалиха селата и убиваха хора без оглед на пол и възраст. Правят етнически прочиствания там до ден днешен. Вземи малко да се образоваш преди да говориш глупости. А за Камбоджа сигурно нищо не си чувал, вероятно дори не знаеш, че има такава държава. А за будистките терористични организации в източна Индия, нещо да кажеш?Нищо не знаеш!

24

Нади Ницаров

преди 5 години

Говорите глупости,будизма е единствената религия,заради която не се е проляла и капка кръв.

23

Анонимен

преди 5 години

БУДИСТ-ът е ***, който по време на първенството по футбол твърдеше, че е индианец, и пишеше същите мръсотии със същите главни букви. Не знам дали наистина някой плаща на такива хора или са си само шиз.офре.ници.

22

опетков

преди 5 години

Как е възможно един толкова ведър и доброжелателен човек да възбуди толкова низки страсти и мисли у нашего брата? Вероятно доброто японче е влязло у нас с розови очила и запушени очи. Нямам други обяснения.

21

От 28

преди 5 години

Слагаш минус,значи знаеш от де се е пръкнал този старославянски език.Щом знаеш,обясни ни.Можеш ли?Или за по лесно да пляснем минус и толкова.

20

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този старославянски език?Така ли вече наричат българския?

19

Анонимен

преди 5 години

Джапанките съм ги признал за най-невероятната нация в света. Няколко пъти съм бил там и гистоприемството им е ненадминато. Усмихнати и добри хора. Хуморът им е в сърцето. Но ако видят, че не ги уважаваш и жална ти майка. Докато корейците къде на една плюнка място са отвратителни.

18

Мечът Бушидо

преди 5 години

Е тоя папаз какво се хвали с прародителите си,били са хора които са рязали гърлата на обикновените селяни,разбирай сиромаси.Самураите в древна Япония не са имали никакви военни и бойни подвизи,понеже е нямало с кого да се сражават.Били са еничари,на служба при императора,и за шепа ориз са убивали хора,дръзнали да търсят правата си. Тези легенди за честта на самурая са отживелица.Който се интересува ще намери достатъчно инфо,какво са били самураите. Както борците бяха пазителите на синьото БКП.

17

Анонимен

преди 5 години

Впечатляващо.Трябва да се научим на уважение към тези,които откриват нещо хубаво у нас,като нация.

16

Анонимен

преди 5 години

Адаш ми е. Най-хубавото име.

15

Анонимен

преди 5 години

*** в пост 22 беше синоним на невлезлия във филтъра "дирник". Не уточнявам мит или немит е.

14

До Анонимен 19

преди 5 години

Печелиш "Златен хипопотамски ***" за най-tъпото, излязло на кирилица за месеца!"Кремълската КГБ далекоизточна църква ни пробутва монголски шамани за японски самурай". Освен, че не знаеш, че КГБ не съществува от 1991 г., не можеш в едно изречение да съгласуваш по брой.За нормалните: съвсем неотдавна четох за истински самурай, който е командвал руска част при Плевен през Освободителната война. В атаката е влезнал, облечен в самурайски доспехи само с една катана и е посякъл много османци! Герой!

13

Емблемата плати ли

преди 5 години

Не можеш да му хванеш истинското име. Същия като онези мошеници с тирето от Ловеч. За Европа казаха че са Литекс, у нас викат че са ЦСКА, като ползват отстъпка за спане в Правец пък се представят като Етрополе. Като разтопена от дъжда захар си замитат следите.

12

Анонимен

преди 5 години

С тоя дето се пише "БУДИСТ", вече се е случвало да водя спор, в който той си приказва едни и същи работи без да мисли. То вярно и юдеите и много други още са ***, но будистите бият по всички параграфи.

11

Анонимен

преди 5 години

Кремълската КГБ далекоизточна църква ни пробутва монголски шамани за японски самурай и при следващото посещение на Киро попа ще обясни на Радев, че православието дошло у нас през тайгата от наще братушки - сибирските Чогуни !

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Бридчеда, явно си въобразява, че е неква друга порода. Не е раждан от чиляк. Интересно откъде са го утървали, но обаче щом стане дума за религия и се развихря. Иначе едва ли въобще е чел някаква будистка литература, но се възприема като просветен будистки монах. И най-вече врещи срещу останалите и ги обижда пък в будизма това се осъжда.

9

Страхил

преди 5 години

Добра новина !

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Става въпрос за православие, а не за католицизъм.

7

Някой

преди 5 години

До Анонимен 12"лично от свети Николай Японски през 1871 година и е бил един от първите християни на японска земя."Да, най-първия християнин е бил. Като изключим онези, който са били там 300 години по-рано. Навярно имаш предвид католиците. Според вижданията на просветен православен (какъвто е един монах) те не са точно християни.