35

Женя

преди 5 години

Да бе, ще се отметне и ще опере целия пешкир, да не е луд? Освен подкупа, да му лепнат и набеждаване, измами и какво ли не. Ако бях на негово място - пея и се споразумявам веднага, че изгоре....

34

Защото

преди 5 години

проф.Стойчо Раданов щеше да стигне до УБИЕЦА на сестри Белнейски, но "го провесиха' на катерушак, за да ПРЕДОТВРАТЯТ разкриване на истинския убиец.Но нищо добро не очаква самият убиец и наследници.Той е известен на Кармата.( както в "Ад" на Данте.Всичко се връща със същата сила)

33

до 33

преди 5 години

Всичко покрай това дело също беше нагласено и скалъпено.... за жалост... И до ден днешен не вярвам в теорията, че точно този човек ги е убил...

32

юрист

преди 5 години

До АнонименНе знам случай адвокат Марковски да е губил дело!----------Да бе, да! А оня на сестрите Белнейски не гние ли в затвора и ще гние до смъртта си. Това като спечелено дело ли го смяташ?

31

Анонимен

преди 5 години

Не знам случай адвокат Марковски да е губил дело!И не вярвам на ГЕРБ, в тази партия няма честни хора. Злепоставиха кметицата, за да може мафията да строи на воля в междублоковите пространства..

30

Анонимен

преди 5 години

ДО ВАСИЛТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, КОЕТО СЪДЪТ В СТРАСБУРГ ЩЕ ПРИСЪДИ ЩЕ СТИГНЕ И ЗА ХОНОРАРИ И ЗА ДРУГИ РАБОТИ.НАШАТА ПРОКУРАТУРА МНОГО СЕ ГРИЖИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ (поради професионален недоимък) НА ОБВИНЯЕМИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ДОБРЕ.За подобно унижение, когато едно прокурорче постави Николай Цонев на колене и подскачаше с пистолет около него и го наричаше "абсолютен престъпник" той получи 200 000 евро обезщетение.

29

1

преди 5 години

До info,корумпирана,според тиквата ти любима,и физкултурник-петапартаментов,единия го продаде преди 2 години.

28

Васил

преди 5 години

Простолюдието не може да си позволи защита на семейство Марковски. Кметска заплата също не е достатъчна...

27

Анонимен

преди 5 години

Не се ли задържа прекалено дълго изнудвачката в ареста, отдавна трябваше да я прехвърлят в сливенския

26

Анонимен

преди 5 години

А ако извадят още 5ма свидетели?

25

Анонимен

преди 5 години

Някой да знае случай, при който адв. Марковски да е защитавал невинен?

24

info

преди 5 години

до Ново строителствоКорумпираната кметица не дава и не отнема разрешения за строителство, тя бави незаконно едно формално писмо, без което не може да започне строежа. Всичко което прави не е в полза на Младост, а за лична облага. Стига си затваряйте очите

23

един там

преди 5 години

До СелтакаМного правилно си се кръстил! Името ти отива и отговаря 100% на манталитета!Дали е противен или не няма значение. Той е аддвокат, а не манекен или участник в конkyрс за красота. В съда не гледат колко си противен или красив, а какво знаеш, можеш, говориш и дали имаш интелект да си свършиш работата качествено. Това са важните неща, а не другото за което пишеш драги ми селтако!

22

Селтака

преди 5 години

Тоя не мре, много противен индивид.

21

Ново строителство

преди 5 години

Не знам кой е виновен, но след смяната на Иванчева може да се види колко зелени площи са оградени за ново строителство Пример, точно по диагонал на община "Младост" има нова ограда за строеж на 7-8 етажна жилищна сграда по протежение на на булеварда. Близо е до метрото и да Кауфланд. Колко ли са се облажили общинарите за това апетитно място. После защо температурата в градовете е по-висока. До там я докараха, че няма въздух между сградите. Стана само асфалт и цимент,който като се нагрее става ад

20

до 19

преди 5 години

Ти си типичен пример за това на какво ниво и на къде отива обществото... Няма да си хабя думите да ти кажа какво точно мисля за теб, защото и да ти го кажа надали ще ме разбереш, но нали си чувал приказката: "Който гроб копае, в гроб пада" (силно се надявам поне това да знаеш).

19

Зависи!

преди 5 години

"Адвокатът на Иванчева: А ако Петко Дюлгеров се отметне?"Ами ако му вкарате правилната оферта ще се отметне, ако не Десито отива в затвора! То поне да беше хубава, че пазачите на затвора да намажат малко! Пък то с тая физиономия, едва ли някой ще се прежали за нея!

18

Анонимен

преди 5 години

Много се е притеснил тоя, сигурно ще я пуснат щото е болна от рак и след няколко Луни тя ще умре от тежките си ракови и туморни болежки.

17

Анонимен

преди 5 години

На тоя му хрумва нещо и после сам започва да се убеждава хаха. Понякога са му толкова смешни тезите, че се чудя за *** ли има съдиите. Щом успява, значи не е далеч от истината

16

Анонимен

преди 5 години

Ако баба ти беше мъжка ? Кво правим тогава ?