42

Анонимен

преди 5 години

Как тъй демилитаризината зона за ООН патрули сини каски на Холандските възвишения,която е в пряк контрол и на израелци кат участници сдобили се с тях и пряка граница се оказа под контрол на банди против другите преки участници сирийци чийто възвишения са били с пряка граница и след решение за зона на името на ООН се оказва в ръцете на бандити против сириийците кат зона на незнайни бандити цели казват шест години,а може повече и да не се спомене от никои в новините и едва преди дни изтече в ефир.

41

Анонимен

преди 5 години

Мирът е по-добър от войната започнаха да приказват евреите, след като руски войски заеха Голанските възвишения. Докато там бяха терористите евреите се правеха на луди.

40

Анонимен

преди 5 години

Като не ви харесват мусулманите защо ядете ислямски петрол, яжте си пясъка от пустинята.

39

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ИМ ВЪРНЕТЕ ЗЕМЯТА.

38

Име

преди 5 години

мирът е по-труден само за евреите, които смятат света за враг, който не им се подчинява, защото били "богоизбрани", а са просто ***. само безчестието ги доведе до олтара на управленци на света, което пак протича дотолкова накриво, че ще трябва да включваме стабилизаторите против динозаври!

37

Анонимен

преди 5 години

На цял свят му писна от дразгите първите братовчеди евреи и араби.

36

антифа

преди 5 години

Много ви е примитивна ционистката пропаганда! Кой ви праща за това?

35

Анонимен

преди 5 години

Нямам симпатии нито към евреи, нито към палестинци. Не съм против да продължават.

34

Анонимен

преди 5 години

A IZRAEL KOGA KOGA KOGA?

33

Анонимен

преди 5 години

А докога евреите ще заграбват Палестински територии бе 4ифут недо--клатен. Да се кръстите 4е не сте попаднали на воинствен народ щото досега след толкова убити Палестинци и заграбена земя щяха да ви размажат като мравки.

32

Чичо

преди 5 години

До ПЕНКО-Точно.

31

ПЕНКО

преди 5 години

АКО НИЕ ОСТАНАЛИТЕ 6 МИЛИАРДА + ЧОВЕЦИ НА ЗЕМЯТА ИСКАМЕ СВОБОДЕН СВЯТ И СИЛИ ,КОИТО ДА ГО ОСЪЩЕСТВЯВАТ -ТРЯБВА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ЕВРЕЙСКИТЕ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ И МОСАД !!! ТОВА ОЗНАЧАВА ВАЛУТАТА ДОЛАР ДА СЕ С.КОПИ !!! БАНКИТЕ С ЩАТСКА ДОМИНАЦИЯ ДА СЕ ИЗН....ВАТ ЕЖЕДНЕВНО ; ГМО ПРОДУКЦИЯТА ДА БЪДЕ АУТ !!! ТАКИВА КАТО СОЛМОНЕЛ ПСИХИ ДА СИ ИЗПЕЯТ И "МАЙЧИНОТО МЛЯКО"!!!

30

Хм

преди 5 години

Когато евр.еите се откажат от безкрайната си алчност,тогава и палестинците ще престанат да бъдат войнствени.Иначе за Света би било добре и двете нации хич да ги няма.Хеле едната.Сещате се коя.

29

ДАНОНА

преди 5 години

ДА ОТГОВОРИ КОГА ЕВРЕЙТЕ ЩЕ ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНИТЕ АРАБСКИ ЗЕМИ И КАКВИ ЕВРЕЙ СА ТОВА--ЖЪРТИ,ЧЕРНИ,РУСОЛЯВИ...ХАХАХАХАА--СЪБРАЛИ СА ЦВЕТА НА НАРОДИТЕ И ВСИЧКИ ГИ ПИШАТ ЕВРЕЙ--ХАЗАРО ЮДЕЙ....НАХАЛНИ И РОДЕНИ УБИИЦИ.МОШЕННИЦИ.ПРИМЕР-ДАНОНА--ЧИСТО ЛАТИНОСЧЕ...ХАХАХАХАХ-ВСИЧКО ЩО Е РОДЕНО ОТ ХАЗАРКА СЕ ПИШЕ ЕВРЕЙЧЕ---ПРАВЯТ ГИ НА КОНВЕЕР ----ПЛОДАТ СЕ КАТО ЗАЙЦИ...

28

Анонимен

преди 5 години

Представянето само на едната гледна точки от двете страни в конфликта, е пропаганда в полза на Израел в случая.

27

Анонимен

преди 5 години

Израелците добре пазят Ивицата Газа с ограда. Защо няма ограда по границата с палестинската автономия на Източния бряг. Там не пазят, а строят. Ясное, че са решили да признаят за държава само Ивицата Газа, като едно гето.

26

Анонимен

преди 5 години

До 33 Ами тогава ако и турците искат или ромите кво правим,за мен евреите са агресори

25

Анонимен

преди 5 години

До 32Няма никакво значение кой кога къде е бил. То и римската империя беше преди българите тук ама ко от тва :)

24

Анонимен

преди 5 години

А там не беше ли Османска империя 600 години преди англичаните и французите да анексират региона и да създадат терористичната държава на евреите

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Малките държавици все някой ги бута. И ако населението е глупаво се връзва и разбира се прави глупости. Така доста държавици бяха опустошени в скоро време.