48

Nubak

преди 5 години

Kak ne ste pisali za vcherashnia total broi nostuvki v bg hotelite...po sela i gradove v bg...ujkim elektricheskl pravitelstvo, ujkim elektricheska migracionna kmetska hotelska slujba...ujkim internacionalna eu policia...ujkim komputari...ujkim ministar na eu predsedatelstvo v bg...iok faida...decentralizacja nezabavno...edin polk ministari, a ne stavat za parashutisti....sha skasat koncite na parshuta...

47

Ала_Бала

преди 5 години

Всички трябва да плащат на мутрите за чадъри, шезлонги и бири. Те пък ще се отчитат на мутренските политици за концесиите. Даже ходили, не ходили на море може да им привеждаме пари по сметки. Нямат насита. Затова хората бягат от Мутроландия.

46

По-по-най

преди 5 години

"Забранява се... поставяне на хавлии и чадъри върху... дюни." :)))Тия мекотели съвсем изтрещяха, че водят война с еколози и т.н. ясно, но с такива текстове разсмиват и без това малкото останала риба, в акваторията потънала във фъшkии, незахвостени канали, мьекащи алчни папуци и селяци с тенджери с варен кукуруз! Накрая, като банскалиите ще се чудите, защо всеки дъжд препълва река Глазне и отнася бетонните ви недомислици! :))

45

adr

преди 5 години

Тея *** могат ли да обяснят как ще навредиш на дюните като си сложиш хавлията.За автомобили и каравани съм съгласен ама това е безумие.Няма да го приемат предполагам Тиквата ще каже оставете хората че ще скочат да протестират.

44

Никой

преди 5 години

Гарантирано от ГРОБ

43

Анонимен

преди 5 години

Тенденциозно статия, смешно глуповати коментари. Хипитата в този пропаднал сайт, утайките на обществото, искат да си правят каквото искат, но пък за сметка на това винаги са много обидени когато се направи нещо, което лъха на цивилизация, ред и законност.

42

спомни си

преди 5 години

До Анонимен 12 има хора, които не спяха, и Орлов мост блокираха и милицията ги би... И скандираха "Но-на във бе-то-на" (една тогавашна министърка). Друга министърка - на културизма (културата и туризма), г-ца Чилова сподели мечтата си: Цялото Черноморие - ЕДИН КУРОРТ!Но им викахте талибани, наркомани, платени...Е, споко, по-голямата част от тези хора (млади) си биха камшика и вече далече от тези географски дължини и ширини. Нито те, нито децата им ще се върнат да търсят останки от дюните.

41

Анонимен

преди 5 години

Скоро сред туроператорите ще има забрана за почивки в България - бетон, фекалии, миризма на скара с месо от миналата година.. Само Ангелкова ще си пътува - на Оскари-те по шушляк, на конски състезания като участник.. Блазе й!

40

Ghost

преди 5 години

Толкова съм отвратен че не ми се коментира.Давате ли си сметка че държавата се превръща в един феодал частник който не допуска до плажовете,планините,язовирите си тези които не снасят парички...комерсиализирайки същите до безкрай.Вече не сме граждани на България а обитатели нямащи право на нищо.

39

Прометей

преди 5 години

До ДАТе и хорицата, които загинаха от пожарите това биха си казали, да ЖИВЕЕ Гърция!

38

бай Иван

преди 5 години

А около Бузлуджа как стои въпросът другари?Е,за морето разбрахме,че трябва да ползваме вашите хотели,шизлонги,чадъри и ресторанти.

37

Rado

преди 5 години

Израхте се на метеното, а сега искате пак да метете... Проблема по бетона е морето, а за диво кампингуващите да се събира такса смет и точка!

36

Мутрура 2000

преди 5 години

Ако мутри тежат върху армиран бетон дюната няма да мръдне.Ще се запази за бъдещите мутропоколения .

35

Дзъ

преди 5 години

предлагам да се асфалтира цялото черноморие, поречието на река Дунав и квото е останало от планините ни и да се приключва, като разбира се не забравят да закрият и министерство на околната среда

34

Я па ти...

преди 5 години

До Мен 31 И на мен ми става мъчно, като чета къде си бил 3 седмици на почивка. Да не продаваш мекици?

33

Стамат

преди 5 години

АНГЕЛКОВА ЛИЧНО ЦЕЛА ЗИМА ЧЕ ОДИ ДА ОБОЗНАЧАВА КОЕ Е ДЮНА!

32

Съвет

преди 5 години

Какви са тия дюни и с какво са толкова важни? Изравнявай и строи хотели или опъвай палатки. Дюни не се ядат.Така де , и асфалта също.Бойко , раздай парите от заема на калпак и да се свършва.

31

Травъл по света

преди 5 години

Нищо, границите са отворени отдавна, има вече много прилични оферти за цяла Южна Европа + Египет и Тунис. Скоро ще пиша как е в Сардиния. А нашето море си е като цялата ни дървавица, какво изненадващо има тук. Забрана на къмпингите! Арогантност до дъното на морето.

30

Анонимен

преди 5 години

Лобистите от ГРОБ тотално ос ра ха Черноморието и го превърнаха в Кло ака.

29

Мен

преди 5 години

До азНосталгия. Аз ходя но само за ден два, повече не мога да издържа на простотията. Тази година 3 пъти за по седмица две в Гърция и няколко уикенда в бг. Всеки път като видя на какво прилича черноморието ни и ми става мъчно....