7

Анонимен

преди 5 години

Българския лев е официално стабилен но цените на бензина, дизела и хранителните продукти се увеличават. Гледам тихомълком са вдигнали цената на хляба с 10 стотинки. Киселото мляко с 5 стотинки. По малко по малко растат цените.

6

Анонимен

преди 5 години

И какво от това !? Ето аз например тази година сьщо почивах на море в Турция а не в Бьлгария и като е 1.69 лв долара какво от това да не би да сте цьфнали и вьрзали ???

5

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Не само турската лира, която премина психологичната граница от 6 лири за долар. Нашата скъпа рубла от 73 рубли за Евро удари нови висоти 77 рубли за Евро!Да мре мръсният капитализъм.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо лошо в един спад на парите абсолютно нищо, японците умишлено си обезценяват парите от десетки години насам и амерканските банкери в Япония търпят огромни загуби. Виденов като обезцени парите заплатата ми от 300 лв стана 9 000 лв изведнъж и си платих заемите и дълговете просто със една заплата ако не беше Виденов щях да плащам още десетки години със тия 300 лв фалираха тогава няколко американски банкерина а народа си изплати заемите е тъй от въздухал Жан Виденов е герой !!!

3

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се разберат със САЩ. Проблема не е в пастора задържан в Турция. САЩ също така наложиха санкции на Иран пък Турция обяви че няма да ги изпълнява. 40% от турското електричество се произвежда от газови централи а Иран е най големия доставчик на природен газ след Русия. При недостиг на газ ще последва режим на тока и турската индустрия ще рухне.

2

Циник до Аз

преди 5 години

Намали сайънс-фикшън сериалите!

1

Аз

преди 5 години

Какво ще стане ако Русия Китай Индия Турция Япония и Европа спрат за един месец да търгуват със сащ! Уолстрит ще за твори завинаги