87

Анодолски

преди 5 години

Турция също вложи санкции на американки бизнесмени, това защо не сте споменали?

86

Анодолски

преди 5 години

Дo ZULUТрудно ти разбрах шлоковицата...Но я ми кажи кое ти е по евтино там от Турция освен алкохола... *** при вас най евтинаната цигара колко е??? Здравеопазване? Имате ли въобще?

85

привет от Германия

преди 5 години

Виждате ли на видеото момченцето което бута количката ?! Дотам я докара Ердоган , да се експлоатира детски труд за да се плаща по-ниска заплата защото пари за нормални заплати няма и затова се наемат на работа деца ,чиито родители естествено са принудени да пращат детето си на работа !

84

привет от Германия

преди 5 години

Почти всяка нация има една идентична поговорка която гласи - куче което не знае да лае на стадото вълци докарва ! Та и работата на Ердоган е същата , не знае да лае и докарва вълци на стадото / на турците / !Западът много добре знае как да наказва държави ,които плюят по запада въпреки ,че икономическият им просперитет е благодарение на помощта от запада ! Ердоган много бързо забрави кой помогна на Турция да развие стабилна икономика ! На такива неблагодарници западът не прощава !

83

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименТази жена във видеото казва - вярвахме ,че животът след изборите ще се подобри защото така ни обещаваха ! .Абе гюбрекчи, то навсякъде хората вярват, че след избори животът ще се подобри.......................................................Проблемът е че вярват не на този на когото трябва да вярват и често правят грешен избор ! Специално турците не ги обвинявам защото те нямаха право на избор , в медиите се правеха реклами само на Ердоган ! Турският народ е лишен от свобода !

82

Анонимен

преди 5 години

Тази жена във видеото казва - вярвахме ,че животът след изборите ще се подобри защото така ни обещаваха ! .Абе гюбрекчи, то навсякъде хората вярват, че след избори животът ще се подобри.

81

привет от Германия

преди 5 години

Турската и руската икономики са обречени с тези ръководители като Ердоган и Путин !Турция е много голям производител и износител на плодове и зеленчуци , но не може да направи така ,че тези продукти да са евтини и според джоба на турците ! Каква полза ,че произвеждат домати като разликата в Цената на доматите в Турция и България е едва 20 стотинки ?! Путиновата бензиностанция изнася нефт , петрол и газ ,но не може да направи така ,че тези продукти да са според джоба на руснаците ! ЗАГИВАТ !

80

Анонимен

преди 5 години

Абе как е в Булгария, направиха ли ви пенсиите на бабите и дядовците ви по 300 лева вече?

79

Анонимен

преди 5 години

Да знаете, че живота в България е много скъп отколкото в Турция!!! Скоро си направих международно каско на колата!!! Сверих цената с България.... е ми по евтино ми излиза в Турция бе колеги!!! Дизела от няколко месаца има 40 стотинки разлика, по евтино от Бг!!! За здравеопазване можеш да осигориш цялото си семейство с една ТАКСА... ще ми кажи ***, че съм бил по зле от него... Аре джаманги... Като отда в болница касато ми поема почти всичко... ах ***

78

привет от Германия

преди 5 години

На видеото видяхте ли колко е наивен турският народ ?! Тази жена във видеото казва - вярвахме ,че животът след изборите ще се подобри защото така ни обещаваха ! Вероятно поне 80 % от населението са такива наивни като тази жена ! Не могат да осъзнаят ,че ходжата който са избрали да ги командва не може да командва световната търговия ! Ако можеше щеше да направи така ,че турската лира да е по-скъпа от долара и еврото ! Путин също не може ! Затова българите преминете към евро за да сте стабилни !

77

Анодолски

преди 5 години

"НО ОПРЕДЕЛЕНО ИСКАМ ПЕНСИИТЕ В ТУРЦИЯ ДА СА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ ТАКА Е РЕДНО :D"Мечти.... ти ще си останеш с най-ниската в региона!!! Всяка нова година в Турция почва с увеличение на заплати и пенсии..Минималната заплата 01.01. 2017г беше 1400 лири2018 я почнахме с 1600 лири...Догодина пак увеличение... Лирата пада, но винаги я легулирват!!! Там нещата как са... всяка нова година почва ли с нова заплата я сподели???

76

Анодолски

преди 5 години

Да знаете, че живота в България е много скъп отколкото в България!!! *** скоро си направих международнсмеждународно каско на колата!!! Сверих цената с Българи.... е ми по евтино ми излиза в Турция бе колеги!!! Дизела от няколко месаца има 40 стотинки разлика, по евтино от Бг!!! За здравеопазване можеш да осигориш цялото си семейство с една ТАКСА... ще ми кажи ***, че съм бил по зле от него... Аре джаманги...

75

Анонимен

преди 5 години

До АнодолскиАЗ НЕ ИСКАМ ДА ВРЪЩАТЕ ПОПА :DАЗ МАЙ НЕ ИСКАМ ЕРДОГАН ДА ПАДА ОТ ВЛАСТ ТОВА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ МНОГО ЗЛЕ НА ЕС!НО ОПРЕДЕЛЕНО ИСКАМ ПЕНСИИТЕ В ТУРЦИЯ ДА СА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ ТАКА Е РЕДНО :D

74

привет от Германия

преди 5 години

Изгледи икономиката на Турция да се върне към разцвета си няма. Инфлацията е почти 15 процента, а охладнелите отношения между Анкара и Вашингтон едва ли ще се подобрят скоро........................Тука разни турчеещи се роми ми слагаха минуси на коментарите като ви пишех , че с този ходжа на власт турският народ няма светло бъдеще ! А и тези турчеещи се роми много неправилно мислят ,че за да си турчин непременно трябва да обичаш Ердоган !

73

Анодолски

преди 5 години

НЯМА ДА ВЪРНЕМ ПОПА!!! ТИ МАЙ НЕ ЗНАЕШ КОЛКО СА ИНАТИ ТУРЦИТЕ... ДОЛАРА БЕШЕ МНОГО ПО ВИСОК КАТО ТУРЦИЯ ВЛЕНА В КИПЪР... И КВО????????? ПОМОГНАХА ЛИ САНКЦИТЕ Я СПОДЕЛИ??????????

72

Анонимен

преди 5 години

Евтината лира взриви износа. Турция изнася стока като бясна. Оборотите и печалбите се утроиха. Как е в евроатлантическа българия? Посъбрахте ли туристи? Тука курортите се пръскат по шевовете.Като излезнат резултатите за тримесечието *** пак ще цъка с език и ще брои "силните" жълти стотинки в празното джобче.

71

BG

преди 5 години

Те може такси да не вземат но лихвата 15% яко трупат дългове и държавата и фирмите скоро ще се спука балона и ще гледате ефекта на доминото

70

Анонимен

преди 5 години

До Анодолски:D ТРЪМП Е СЪСИПАН КАТО РЕЙТИНГ НИКОГА НЯМА ДА ВЪРНЕ ГЮЛЕН ЩОТО ТОВА ЩЕ ГО ДОУБИЕ :DЕРДОГАН ДА НЕ БЪРЗА С ВРЪЩАНЕТО НА ПОПА ЩОТО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМА 10 ЛИРИ ЗА ДОЛАР МИНИМУМ :D

69

Анонимен

преди 5 години

"ЖАБАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е СВАРИЛА ИМА ОЩЕ ВРЕМЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА :D"Ще видим... ще си пишем пак... :)))Ти се сринваш без санкции, жалко си... да знаИш:))))

68

Анодолски

преди 5 години

"пуйкия е на колене"Ако беше на КОЛЕНЕ щеше да върне ПОПА... ТИ СИ НА КОЛЕНЕ... При положение, че намаш санкции ***... и 10 лири да стане долара... докато не върнат гюлен никакъв ПОП!!! ТОВА НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА САНКЦИЯ НА ТУРЦИЯ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЦИ... ЗА КИПЪР СЪЩО ИМАХМЕ САНКЦИИ И ТО СТРАШНИ ОТ ТЕЗИ... И КВО ПАДНАХМЕ ЛИ НА КОЛЕНЕ... ЗАЩО СЕ ВЕЕ ТУРСКИ БАЙРЯК В Кипър още, а Льонсьо???