22

Анонимен

преди 5 години

И като мирише лошо защо не идват насам, ами повече хора отиват натам?

21

Анонимен

преди 5 години

Това е американското общество. Отвън красиво и примамливо, но отвътре гнило и мирише лошо.

20

Чичо

преди 5 години

До Анонимен-Тези които опустошиха почти целия свят с нежниреволюции са пионките на няколко фамилии чиито цели са редуцирането на световното население до 500 милиона които да им обслужват интересите.

19

Анонимен

преди 5 години

Да питам кой е този трети свят и кой е виновен за разкъсаните от войни държави и бедстващото население там. Докато кифлите си купуват роклячки на цената на прилична къща, а милиардерите стават все повече какво очаквате. Светът става все по-лош, но хващат само шепа психясали мизерници - истинските терористи и убийци ходят в скъпи костюми и ги дават рядко по телевизиите.

18

Victimized

преди 5 години

Ако историята ни е научила на нещо последните години е, че когато от някъде изникнат мюсюлмански екстремисти, зад тях обикновенно стоят я Ц Р У я М О С А Д, ще почакаме и ще видим.

17

Име

преди 5 години

позор! хората са подготвяли умерена опозиция в сащ, а те да вземат да ги арестуват. но нищо, когато скоро мюсулманите в конгреса станат мнозинство, такива лагери ще станат задължителни и за ес...

16

Няма нищо

преди 5 години

там законите не са от пост.соца, до 6 месеца ще гризнат по 250 г. на калпак и ще преоткрият мъжката любов да края на мизерния си живот.

15

Анонимен

преди 5 години

Дори кадрите са направени нескопосано, явно американците са тотално изпростяли щом вяврват на всичко това. Увити в бели чаршафи??? (тук на американеца веднага трябва да му светне лампичката за мюсюлмански екстремист), усмихват се като че ли са ги поканили на благотворителен обяд, пълен цирк...

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонименне всички мюсюлмани са террористи.....но всички террористи са мюсюлмани!!! и тези терористи които избиха 200 хиляди деца в Ирак с бомни и ракети, и тези които пускаха бомни в Либия и Сирия, и те ли са мюсюлмани?

13

Анонимен

преди 5 години

Юесей, тоест г-н Инджев, излез малко на въздух, пий една бира. Стига си се ровил в нета че си психясал вече.

12

Предложение

преди 5 години

Предлагам САЩ следващият път да използват комунисти за разнообразие, тук много се харчат комунистите за подобни сценарии. Там в САЩ имало ли е мандри, или ако си нямат мандри и не ядат сирене може комунистите да са обирали баровете в дивия запад, и сега техните деца подготвят убийства в училищата.

11

Юесей

преди 5 години

До МоскваАма разбира се, че няма как да се вържете на тази *** платформа наречена Уикипедия. Какво ли съм си мислил..Извинете! Заповядай извадка от официалния сайт на руската прокуратура в такъв случай: crimestat.ru/world_ranking_homicides Хм, интересно. Данните са същите както в Уикипедия. КАКВА КОНСПИРАЦИЯ :Х

10

Ама разбира се...

преди 5 години

... че са "мюсюлмански терористи". Кой знае какво са им платили на тия да ги снимат увити с чаршафи, нескопосана постановка. Циркът продължава - "на ръба на войната със Северна Корея", "атака на умни ракети в Сирия", "мексикански емигранти", сега "мюсюлмански екстемисти", следващия шът кой знае какво ще измислят...

9

Sonq

преди 5 години

Колко роми в Бг живеят толкова мизерно?!?

8

Москва

преди 5 години

До ЮесейНие на сълзи и *** стъкмостики не верваме. Ти си чети у Гугъла щом си наивен и си нямаш друга работа. А, и да не забравим - всичко което ти кажат от Козяк е самата свята истина.

7

Зозо

преди 5 години

"Според униформените всички приличали на бежанци от третия свят."Е, те там така си изглеждат всички. Нали са ковбойци. Реалии от Говедария.

6

Анонимен

преди 5 години

не всички мюсюлмани са террористи.....но всички террористи са мюсюлмани!!!

5

Луцифер Светлоносеца

преди 5 години

До Анонимен 4Ей не смей да ме сравняваш с тоя ***....

4

Анонимен

преди 5 години

Ууурудииии!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Един най-обикновен ден в ***.