116

Олег

преди 5 години

До Анонимен 127В лична сметка не е измама викаш с лихва 0.5% и такси по 2-3 лв. месечно и инфлация от 2-3-4% годишно?!

115

Олег

преди 5 години

До цуфенхаузенИ к'во предлагаш?

114

цуфенхаузен

преди 5 години

не са само те. След години когато рухне социалната система доста хора ще останат с пръст в гъС и няма да има хептен пенсии. Гарантирано от всички правителства управлявали от 1990 до сега.

113

Анонимен

преди 5 години

Ковачки-собственик на фонд Топлина! Накарал или принудил по различен начин,работещите в предприятията му да си правят вноските единствено в неговата пирамида!Какво се получава?1.Безлихвен заем за Ковачки,без никакви ангажименти от негова страна за процент доходност или санкции при отрицателна такава!2. Утре нищо не му пречи да обяви,че виновни за отрицателната доходност са четирите годишни времена и световния империализъм!Кво правиме?-Духаме супата!!!Затова само в НОИ!

112

ДС

преди 5 години

Бай тошооо къдее си другарю тия демократи ни сджасаха мамата ейййй!!!!

111

Анонимен

преди 5 години

Я най добре , спрете пенсиите...какви са тези измишльотини , всеки втори месец....Питам аз, кого храним ние?

110

Анонимен

преди 5 години

Поредното лъжене и ограбване на бедния ни народ ...Бошлаф....Кой жив ..кой умрял за тия големииии втори пенсии....

109

Бай Иван

преди 5 години

Т'ва си е поредната пирамида, ама нали е задължителна и к'во да правим.Иначе от 3-4 години се говори за това че пари ще има само за наборите между 60 и 65.

108

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 110 Какви 60 лв. месечно бе , 6 лв.

107

Отговор

преди 5 години

Ами защото са глупави и доверчиви.

106

Анонимен

преди 5 години

До До 112 Олег1977-*** година за първи път е изпробван ЯМР. Но аз добре помня, че нямаше телевизори с дистанционни до 1987-*** година, ти ЯМР искаш да има?! Кой ще ти го даде за износ на СОЦ страна. И ПЕТ скенера е разработен 70-те години.

105

Анонимен

преди 5 години

Че какво е това договор за разсрочено плащане. Звучи ми като, "абе фондът няма пари, затова ще ти ги плащаме малко, та дано се обезценят, за да ти ги платим".

104

А ПРИ ФАЛИТ ??

преди 5 години

АКО ФОНДА ФАЛИРА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ..... ВСИЧКО Е ИЗМИСЛЕНО ТАКА , ЧЕ ПЕНСИЯ ДА НЕ ПОЛУЧАВАМЕ - ЯКА КРАЖБА МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ЧАДТНИЯ ДЗПО И ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ СУМАТА В ДЪРЖАВНИЯ ....ДОО

103

Олегчо

преди 5 години

Като не разбираш, не се опитвай да налага мнението си и да критикуваш разбирящите. Седи си на дивана и се радвай на Черешката на тортата. Ай със здраве.

102

Олег

преди 5 години

Сигурно е имало през социализма и ЯМР и Пет скенери и холтер монитори...

101

Олег

преди 5 години

Не те разбирам! Плащам си сметките като мога, като не мога не си ги плащам и това е!

100

Анонимен

преди 5 години

А ще има ли опция да си изтегля всички средства накуп , независимо от тяхната сума , веднага след като се пенсионирам ? Това са си мои пари и мисля , че е редно аз да реша ,дали да ми ги дадат накуп или да ми дават 60 лева месечно .

99

Олегчо

преди 5 години

Чудесен пример за гражданско-отговорно мислене - аз съм ***, нищо не могат да ми вземат, боли *** фара за другите. Евала братле, с такива като теб щата просперираме, нема начин :) :)

98

Олег

преди 5 години

Нямам кола, не ми пречи да храня никой стига и аз да имам.

97

Олегчо

преди 5 години

Ха ха ха, ти си тамън от най-върлите роби, тези, дето се чувстват свободни, дърпайки хомота. Кажи ми, че не си роб, като всяка година ти вдигат гражданската с обяснението, че на някой не му върви фирмата. Кажи ми, че не си роб, като със сметката си за вода поддържаш лукса на директорите на Веолия... Ха ха ха *** жалък :)