136

До БеСеПарите

преди 5 години

Къде са тези,които ОГРАБИХА всичко ? СЕГА те да ОТГОВАРЯТ за ЗАГИВАНЕТО на НАЦИЯТА !Да не се крият като мишки сега,ами да ги вкарат в затвора и да им конфискуват всичко в полза на държавата !От БСП да изкарат списъците с имената на всички,които са крали и ограбвали фондове,спестявания на хората,труда на работещите,правили незаконни сделки,.....Вие не разбрахте ли,че ДОКАТО не вкарате хората в затвора,които ОГРАБИХА България,а това са ваши хора,във България няма да има кой да работи ! ДЕЙСТВАЙТЕ

135

Анонимен

преди 5 години

До АртуЛично при мен се получи така! След прехвърляне вноските в НОИ пенсията ми се увелици с около 120 лв.Куриозът в цялата схема е,че две е по-малко от едно и тъй като няма как да е вярно,значи ни мамят!

134

Така,така

преди 5 години

Така,така,тъй-като и накрая НИЩО ! ЛЪЖАТ ни за заплатите и пенсиите ! Тези,които ги определят,КОЛКО време ще живеят с тези пенсии и заплати,ако на нямат други доходи ? Ама повечето хора НЯМАТ други доходи,освен заплатата си или пенсията си !

133

Анонимен

преди 5 години

Ама моля ви се какви са тези глупости, кфи втори пенсии, за това има толкова много хора без работа, да не говорим и за заплащане, да не би Бобка Борисов да е станал великодушен, Какви са тези бисери, тогава и аз се пенсионирам от утре, за да стана дама от класа :DDD

132

Социално слаб

преди 5 години

В демото народа избира и решава кой народ СДС ? Народа който краде от другия народ който се труди. Значи народа не решава. Му.рите са част от народа ок като са част от нас защо ни лъжат и ни мачкат значи не са част от нас. Значи комуто всичко правителството решава а народа няма право да решава а сега народа решава имам впредвид маф.ята която се счита за народа и пак трудолюбивия народ пак не решава. Пфффф е гати тъпотията. Искам социализм само.

131

Нещо се бъзикат

преди 5 години

Ще чакате дядовия...

130

Арту

преди 5 години

В статията не се съобщава, че хората могат да се прехвърлят в държавния фонд и ще взимат пълна държавна и доживотна пенсия. Аз вече се прехвърлих, макар че съм млада и ме осигуряват на максимума. Всички калкулации сочат , че ако изберете само една пенсия, ще вземате повече. Втората пенсия не е допълнителна, а част от пенсията.

129

Ако роботите

преди 5 години

А младежите които до 30г нямат работа са загубили 10г стаж и от вълната от безработица нещата не изглеждат на добре за пенсия. Всичко е съсипано. Ако роботите ни вземат работите какво ще правим си викате. Еми тогава няма да сме на работа цял ден ще работим 4 часа и ще имаме достатъчно свободно време да се забавляваме и решаваме проблеми. Няма да сме депресирани от много работа и агресивни. Няма да имаме проблеми защото ще ги решаваме.

128

финансист

преди 5 години

Тези фондове ще фалират 2-3 години след като влезе в сила втората пенсия. И какво ни остава пенсия от ной много ниска и който доживее до пенсия ще мизерства като куче.Фондовете са пирамиди. Държат ги политици. Този номер е игран в САЩ и фондовете фалираха.

127

Анонимен

преди 5 години

През 1948г. БКП ПО ЗАПОВЕД ОТ МОСКВА ОБРА ПЕНСИОНИЯ ФОНД ОТ ВРЕМЕТО НА МОНАРХИЯТА. И така до днес.Но трябва да сте смирени. Руснаците са по зле

126

Анонимен

преди 5 години

До С.В.Пенсията се определя не само от стажа,но и от внасяните осигуровки!

125

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от демокрацията. Тя е по зле от комунизма. Ще ви кажа защо. Единственото нещо което демокрацията е по зле от комунизма е че в демокрацията няма закони и най голямото нещо е че всеки в това демократическо време те експлоетира дали твой приятел , роднина , банкер , сектант , работодател далавери и лъжи. То демокрацията ни заробва за друг да печели. Вижте колко на.ли , напе.ени , над.ти са хората днешно време едно здравей не можеш да им кажеш без да ти забият нож в гърба експлоетатор

124

С.В.

преди 5 години

О,глубости,не било имало скенери и холтери. Лично аз съм носила холтер два дни, през 1986 г.а скенер ми правиха още 1980 г. Имаше всичко необходимо,сега като ги има много,дай 500-600 лв.за един скенер,а тогава НИЩО в здравепазването не беше платено.В сегашната демокрация това звучи като приказка.

123

С.В.

преди 5 години

До 51. Незнам откъде имате тези сведения за пенсиите,но явно не сте наясно. Аз имам 40 г.стаж и съм с пенсия 220 лв. А има и по говорете малки пенсии. Така че не говорете глупости. Да не говорим за инвалидните пенсии. Пълно безумие. Много искам тези които ги определят само един мес.да живеят с мойта пенсия,да се хранят,плащат сметки и купуват лекарства които всеки ден се увеличават За 5 год.в Италия сестра ми взе 500 лв.пенсия,а българската за 20 год. е 200. По добре си трайте.

122

Sanaf

преди 5 години

Pensionnia fond i zdravnata kasa sa mafia kakto i mediite...

121

Анонимен

преди 5 години

Само,че нас никой не ни пита дали искаме,а направо9 си ги вземат.

120

Анонимен

преди 5 години

Винаги, когато даваш пари на някой друг очаквай проблеми. За колкото по-голям срок, толкова по-вероятно да има проблеми и да са по-гоелми... Да си давам парите на някой и да очаквам след 40 години да ми даде нещо - върховна глупост. Събудете се, това е България!!! Не може да очаквате друго!

119

Анонимен

преди 5 години

До ДаЗависи какво злато купуваш! Ако е от дрънкулките от 18 карата,си е почти набутване! Ако купуваш инвестиционно,тогава може и да си на печалба!

118

Да

преди 5 години

Всеки месец купувам по 3-5 гр.злато това ми е фонда .Другите я ги има я не .

117

цуфенхаузен

преди 5 години

Не предлагам нищо, пък дори и да предложа процесите в тая държавичка България са необратими вече. Просто си лафим в секцията за коментари (: