28

хм....

преди 5 години

Хубаво е отвреме навреме като тук да се подава и такава правдива информация... И какъв е извода? Не пазарувайте специално от този МОЛ... Та в него няма клиенти... Това означава, че стоките му са застояли и не са пресни...А в тази жега това е равносилно на натравяне... Бъдете разумни!!!!!!!!!

27

7+

преди 5 години

A ako се бяха пребили, майките им щяха да ореват ФБ, как никой не спазва правила и каква скапана държава сме.Колко добри деца са и какви отличници.

26

един

преди 5 години

от първия до последния етаж или от последния до първия етаж , че се обърках ?

25

със сигурност

преди 5 години

Това може да се случи само в България И охраната да ги гледа като зрители Тия дребосъци в живота ще си мислят че за тях закони няма да важат И такива хора ще ни управляват в бъдеще Жалкоооооооооооооооооо

24

Анонимен

преди 5 години

Ми то моловете и без друго за нищо друго не стават така празни

23

Анонимен

преди 5 години

Вижда се че мола е празен.В неработно време е.Свои хора са пуснати да си заснемат простотията с цел провокиране на коментари в социалните медии.Нито аплодисменти,нито укори.отмини простака с мълчание.Тогава най го боли.

22

Анонимен

преди 5 години

Изоставените молове са едни от най-зловещите места на света. Той и този е толкова празен.

21

Чиновник

преди 5 години

Чaaветaта на простолюдието в действие.

20

Анонимен

преди 5 години

мотика им трябва, мотикаааа......прадядо ми имал 10 деца , които са работили на нивата от сутрин до вечер, умряха на по над 85 години повечето, баба ми е на 90....като робот е, не се спира....а сега по 1 раждаме и то виси пред таблета по цял ден и се чуди ква простотия да направи.....

19

м даа до Фън

преди 5 години

Не знам той как се е почуствал, но ми оправи настроението за цял ден, даже спрях да чувам какво дудне майка ми.

18

Тъпанар

преди 5 години

"Ако съм в управата на мола бих прекратил незабавно договора с охранителната фирма."Защо? Не виждаш ли, че всичко е инсценирано! Празен МОЛ. Снимачния на място от където може да се заснеме всичко. Синчето на някой от собствениците или се е хванало на бас или се опитва да впечатли усерите в Лицевата книга.

17

Фън

преди 5 години

до Некой си...Толеранс не се възпитава с побой. Я си представи че този на колелото си е глътнал езика като си го оставил да лежи на шосето.

16

.

преди 5 години

Вече нищо не може да ме учуди.Сега очаквам някой да се "облекчи" (става дума за по-голямото облекчаване) пред ескалаторите и да го публикува във Шитбук.Това вече не е актуално, мили хора. Опитайте се да изненадате с нещо по-градивно. Например, публикувайте клипче докато четете книга в мола, или пък докато събирате смет от пода и я поставяте в контейнера...Това, което снимате е тъпо изпълнение.

15

Анонимен

преди 5 години

На спирка "Овча купел" днес сутринта трамвай 11 не отваряше вратите си. Има автоматична система на отваряне с бутон, но не работеше, майка с дете в количка не можеше да се качи. Ватманката сложила едни слушалки и нищо не я интересува, даже и не гледа какво става по вратите.

14

Некой си...

преди 5 години

До ФънНе, не се почувствах по-добре, а и избягвам да се конфронтирам. Но онзи определено си го търсеше. Явно не му е за първи път, но тогава конкретно, когато ми наплю колата реагирах така, както трябва да се реагира. Важното е, че следващия път преди да покаже среден пръст на някого, ще се замисли. Шофьорите трябва да сме толерантни към велосипедистите... ОК, а те трябва ли да са толерантни към шофьорите?

13

Анонимен

преди 5 години

Ако съм в управата на мола бих прекратил незабавно договора с охранителната фирма. От много време в подобни обекти за реда в тях не се разчита на гражданско самосъзнание.

12

Учуден

преди 5 години

Какъв е смисъл от подобен тип "жълти" статии?

11

Фън

преди 5 години

До Некой сиИ като го остави да лежи на земята по-добре ли се почувства или мъжеството ти порасна?

10

Некой си...

преди 5 години

До Анонимен, 11.Възможно е. Има само един начин да се разбере.

9

Стефан

преди 5 години

Един пък надолу написал че би им се зарадвал да засадят дърво или да прочетат книга...не щеш ли да изплетат чорапи или да организират състезание с охлюви? Моля дъртите да не се изказват за младежките постъпки защото не са им ясни нещата.