87

До 96

преди 5 години

Една каруца,ама пак са повече от вас в подХуене. И двата отбора сте за закриване

86

Анонимен

преди 5 години

ЦСКА (или ФК "Лупи", както предпочитате ;) ) няма как да се мъчи повече след 09.09.2016г., сега се мъчат бившият "Литекс" и една каруца бав.норазвиващи се припознавачи. :)

85

Мъките на хибрида

преди 5 години

Мъките на хибрида Цска-София. Боже, колко оранжево-червена мъка има на този свят, Боже !

84

ЦСКА

преди 5 години

Там ще ги бием.

83

ТИБЕР

преди 5 години

Смешници жалки, що не кв*ичите сега бе? Само късмети не може, ДУЗПИ! Плюхте по ЛЕВСКИ-ЕВРОПЕЙСКИ........СЪЩИТЕ СТЕ ! СРАМ И ПОЗОР! Новият Евробоец били-хахахаха

82

vlady

преди 5 години

До Анонимен 98Червеният картон на Чорбаджийски е безспорен - удар в лицето на противника не може да се разглежда като борба за топката. За подобни изпълнения в родното първенство много пъти се е отървавал с жълт картон или дори само устна забележка, но в евротурнирите такива удари се наказват строго по правилник. Ситуацията при дузпата наистина е може би спорна, но намесата на Десподов не беше съвсем адекватна.

81

Анонимен

преди 5 години

след пресилен червен картон на Чорбаджийски в 40-ата минута всичко се обърка.така е като са свикнали БГ съдиите да си затварят очите. То ако не се блъска като коч какъв цесекарин ще е :)

80

Анонимен

преди 5 години

Това са кожодери говореха за безплатна кабелна де я на луната

79

Анонимен

преди 5 години

Махнете тоя пакет и върнете футбола на канал едно и сезираите сем 7 лева не сте.нормални

78

Анонимен

преди 5 години

Заради тая издънка на нова тв е време да се махне целия пакет с диемите от нова жалки и срамни репортери не ви лие срам бе

77

Анонимен

преди 5 години

Олимпия догодина пак ела само синя тишина олимпия

76

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

75

Анонимен

преди 5 години

Абе *** като паднахте от Вадуц никакви ви нямаше, сега сте много отворени.Все пак ЦСКА играе с професионални отбори, за разлика от вас, където още първия мач срещу полупрофесионални футболисти отпаднахте.Ама за вас е простено все пак сте ***.

74

Пената от Мировяне

преди 5 години

Мед капе в Подуенския обор ! *** мучат и не си спомнят ,че скоро загубиха от едно 5 хилядно село ,произведено в столица на държава с населението на Ботевград...И забравят ,че вече 26 години са нов отбор-ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992...

73

ЦСКА - ха-ха-ха

преди 5 години

Футболът служи за забавление на милиони хора. Уви, ЦСКА-Сф. също.

72

Беновска пита ?

преди 5 години

Докога Фк.Подуене ще продължава да ни излага? Докога футболни колоси като Вадуц ще са голямо препятсвие за евроидиотите от Фк.Подуене?

71

Беновска пита ?

преди 5 години

Докога хибрида Литекс-Етрополе ще играе в София?

70

Аха

преди 5 години

Некадърниците в червено си помислиха,че играят с Монтана и че съдията им е комшия. Тоя *** Чорбаджийски направи най-тъпия фаул и напълно заслужено бе изгонено,въпреки че гледаше тъпо! За такива фаулове в Европа се дават директни червени картони и то правилно! У нас комшията -съдия ще се направи ,че не е видял. И това само показва,че тоя жалък отбор няма място в Европа, тъй като манталитета и начина му на играе е селско-български! дузпата си бе повече от чиста!Напълно заслужена датска победа л

69

Анонимен

преди 5 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече няма.

68

ЦСКА-Евроидиотът

преди 5 години

На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.