11

tzvetabg2018

преди 5 години

И какво прани КЗК - само устоновява виновните,а не им търси сметка!Докога ще стоят безнаказани на поста си г-н Николай Кювлиев, Николай Стойнев и най-вече кметицата г-жа Йорданка Фандъкова????

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10И като ги приХватизират ще стане като с тока и водата - качество никакво, а цените стигнаха до Плутон и продължават нататък.

9

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация не е монополист. Може да се отоплява на дърва, газ, електричество, термопомпа. Трябва да се приватизира и сами ще сменят ръждясалите тръби и ще предложат добри цени.

8

До 7

преди 5 години

Разликата между сметките в панелка и новопостроена кооперация е осезателна поради факта, че в новите разводката е хоризонтална и делът на сградна инсталация е незначителен. Разлика има и по отношение на изолацията и конструкцията. Тухлата си е тухла! Но това в никакъв случай не оправдава рекета на ТЕЦ.

7

Анонимен

преди 5 години

В 21-век е липса на здрав разум да се вържеш доброволно за Топлото в нова сграда - хитри инвеститори, които искат да продават на горките хорица от провинцията бъдещи огромни сметки за парно и топла вода. Ама като нямат идея хората от провинцията каква тежест си докарават, се връзват на ТЕЦ и си мислят, че са направили голяма "инвестиция" в София. После горко ще се каят, като им идват всеки месец сметки по 300 лв.

6

Анонимен

преди 5 години

От прочетеното разбирам, че Топлофикация рекетира инвеститорите на нови обекти, а те вероятно лапат мухи! Почти да повярваме! Но по-логично е да уснаномим, че ръстът в цените на имотите има дебела връзка с рекетьора ТЕЦ!

5

дърт

преди 5 години

Всички монополисти злоупотребяват!

4

Анонимен

преди 5 години

Като не Ви аресва топлофикация,се грейте на ток Ве софиенчета!!Тя и без това трупа милиони загуби,заради Вас!!Да Ви е еФтинко топлото ...

3

Анонимен

преди 5 години

А те 30г продължават да дерат хората с незаконни сметки, в комбина със съда и съдия изпълнителите

2

Невероятно...

преди 5 години

...некви чиновници най-после се усмелиха да напишат констатация за нещо, което се случва от 1918 година насам - от 100 години. Браво. А някои казват, че Северна Корея били по-зле от нас. Колко мъка има в тази клета България.

1

Анонимен

преди 5 години

Този погва "Топлофикация",онзи я погва, и само констатации.НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ.Отчитане на някаква дейност.Всичко минава ,заминава и пак същото си остава.