19

Бож.

преди 5 години

Като държава България е по-бедна от Русия,но като народ ние сме в пъти по-богати от руснаците.

18

Бож.

преди 5 години

"Югославия" рано или късно ще се възроди но този път името й ще бъде Бугарославия, столицата й ще бъде София а руското влияние в нея символично, ако Русия оцелее разбира се.

17

анонимен

преди 5 години

Сърбите са наши братя !!

16

Анонимен

преди 5 години

Хората си имат Премиери, а тука само една голяма Тиква. При това ку-ха.

15

Анонимен

преди 5 години

Югославия скоро ще се възроди, а Ко-чи-ната като свършат Евро фондовете ще стане като при Т.Живков, че и по-зле.

14

Анонимен

преди 5 години

В този Вучич нищо мъжко не виждам пълен клоун жалко че кара държавата му към пропаст .Ще ставаме велики Сърбите по богати сме от Българите а Хърватите са Хитлеристи искат да исчистат Сърбите като Евреите!!

13

Х

преди 5 години

Боко танцува в Симитли

12

Исти

преди 5 години

Човекът постъпва мъдро- спор няма. Сега е ред да отвори досиетата,за да покаже как червените югоактивисти изпълняваха Сталиновото поръчение за създаване на фалшива македонска "нация" и братския му жест ще бъде пълен а презрението към съветския антиБългаризъм- очевидно. Не го ли направи,всичките му усилия ще бъдат напразни понеже истински братя на сърбите не са албанците или руснаците,а хърватите и най-вече Българите.

11

Вук Драшкович

преди 5 години

Вукич сънува мокри сънища и че въобще някой иска да играе танго с него. Той се разграничавал от албанците, като че ли те само неговата благословия чакат. Косово е затворена страница отдавна, трудно му е да спи на Вукич, но така стават нещата, когато имаш съветници и разчиташ на приятели като Путин и Русия. Още малко и ще проплаче горкия.

10

Анонимен

преди 5 години

При толкова много омраза между два народа размяната на територии и население наистина им решава проблема веднага, а не след 50 год. насилствено "приучаване" да живеят заедно. Доколкото и двете страни имат силен икономически интерес да влязат по-бързо в ЕС, току виж се разбрали. Няма да е типично балканско поведение, но залогът е прекалено голям за да оставен на емоциите.

9

Анонимен

преди 5 години

Според сърбите ,спорузомение за Косово,значисамо едно ,връщане на Косово и прогонване на 2млн албанци!Колко християнско за уж истинските Православни сърби!

8

Анонимен

преди 5 години

Сърби, всичко се връща на този свят. Грабихте чуждо, а сега ви боли.

7

Анонимен

преди 5 години

Знае се,чия е територията,на Косово.Сърбия запали най-опустошителната война в Европа,след Втората световна,извърши геноцид над несърби и превърна в руини десетки села и градове,която война загуби.Сърбите не смятаха албанците за хора.Вучич лично лепеше плакати с лика на кръволока то тази война Радко Младич,сега няма какво да търси.

6

Мда

преди 5 години

За това в София е пълно със сърби от богата Сърбия,да търсят работа... защото да богати и идват да ни работят за кеф.

5

Анонимен

преди 5 години

Хахах, голям майтап е как след всичките напъни на ГЕРБ за Западните Балкани (напълно забравена тема след като Австрия пое европредседателството), то тези Западни Балкани са почти пред война!Хахахах, колко жалко е да си гербав избирателПрочети още на: https://dnes.bg/balkani/2018/08/09/syrbiia-kosovo-zadava-li-se-novo-prekroiavane-na-granicite.384539#comment-newest

4

Анонимен

преди 5 години

Падна велика сърбо-хърватия,да живее велика сърбо-албания!И новия Югозадник.

3

Анонимен

преди 5 години

Самосъжаляващият се по-долу: България е най-бедната държава в Европейският съюз, не в Европа. По-бедни от България са: Украйна, Молдова, Косово, Босна, Черна гора, Македония, Албания, ааа да... и Сърбия. А тема, която засяга и нас, и твоят з*дник имаме право да коментираме. Не е като да не се е стигало до военни действия на запад от нас в ТОЗИ век.

2

Анонимен

преди 5 години

Е, Вучич, Вучич, рудофилството и на вас ви пречи да се се видите колко незначителни сте, като всички балкански губернии. Прав е Тръмп, че за беля сте много яки...не случайно войните са започвали от Балканите.Само като ви чуе човек песните...я че умрам, ил загинам...дай ми либе пушката...сабя да опашем..кръви че се леят...!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Те албанците няма да танцуват с вас. За да ти разцепят сръбската розичка е достатъчен и само един шиптър.