33

Матор с кош

преди 5 години

Кат я взема големата пенсия ше си купя мотор с кош " ХАРАЛАМБИ ДЕйБИДСЪН" - 1500цц, ше го яхам и ше викам ИхуууууУУУ...

32

Анонимен

преди 5 години

Няма как да ги задължат.Смисълът на фонда е да събира пари и да прави инвестиции,които да му носят печалба,за да има доходност за вложителите.Само че фондът не разполага с пари,а с дялове които струват нещо,към момента.В следващия момент обаче могат да струват наполовина,а в по-следващия половината на половината...Дори и да ви върнат това,което сте внесли излиза,че всеки е дал безлихвен заем на някой фонд и двайсет години тия тарикати ни въртят парите по различни схеми и печелят на наш гръб!

31

Анонимен

преди 5 години

Ще получите ... дедовия! Частните фондове щели били да са задължени?! Ми като ги нема парите как ще ги задължите? Ще има един лов на вещици и на края мит'ряла ще остане на сухо. Остават още 5 години и ще лъсне новото КТБ!

30

Анонимен

преди 5 години

Колумбийският частен фонд си е най добрия .

29

Щирлиц

преди 5 години

Ще вземем.....трета пенсия.На оня свят.

28

Анонимен

преди 5 години

Най сигурният фонд е празна т,ква 2018

27

dharma

преди 5 години

До АнонименТова пенсионно осигуряване влиза в сила от 2000та г. и е за родените след 1959г-първите пенсионира ли се ,ще са след 2-3 години-затова през няколко месеца измислят нови схеми за изплащането на парите от тези фондове и няма яснота по въпроса.Не зная вие за какво говорите.

26

Анонимен

преди 5 години

До dharmaПенсионирах се през 2012.Внасял съм вноски в Частен фонд в продължени на 15 г. и получявах пенсия от НОИ с около 12% по-ниска именно заради вноските,които уж съм правил "доброволно",но задължително в ЧПФ.През 2015 си прехвърлих вноските в НОИ и пенсията ми се увеличи точно с толкова,12-13%.,само че от датата на 2015,а не със задна дата от 2012,което говори достатъчно добре за Частните мошенически фондове!Всеки сам да си прави избора!

25

Fate

преди 5 години

Хранилка и поилка за еничарите поддържащи режима . На поробителите не им дреме за пенсията ти

24

ВЪПРОС

преди 5 години

Аз ли се бъркам или Държавата ?По мой спомени частните задължителни пенсионни фондове бяха приети със Закон от 1 Януари 2000 година . Защо в Медиите винаги се пише че са от 2002 година ?

23

Анонимен

преди 5 години

Четох много внимателно. Не разбрах- КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА?!

22

Анонимен

преди 5 години

Ааааааааааааа? Ще ми съберат около 8000 лева с лихвите, за да ми дават по 36 на месец? Че аз трябва да живея 20 години, за да ми изплатят внесената сума!!! Значи, като се пенсионирам на 65, трябва да получавам до 85, за да има смисъл да съм внасял...При средна продължителност на живота от 67 години, излиза че те ме КРАДАТ НАЙ-НАГЛО с 18 ГОДИНИ!!!!

21

dharma

преди 5 години

а защо никъде не пише с колко ще е по-ниска пенсията от НОИ,заради това доброзорно осигуряване.Сметката трябва да е тази-почти 1/3 от вноските ни за пенсия отиват във тези фондове,значи от НОИ -1/3 по-малка пенсия,еее тия 40 лв,които ще дават равносилни ли са на 1/3 от НОИ-ската пенсия

20

Анонимен

преди 5 години

Моля се само. Да не ни одържат Принудително пари за 2 Ра пенсия! От тук на татул! Пълна порнография е всичко това! Ще се пенсионирам аз около 70 сте и ще чакам пенсия.***! Сега да си вземам нормална заплата! А който иска.Да пълни гушата . На бездънната пенсионна каса! Ок?!-:)

19

ЖОРО

преди 5 години

АКО МИНИСТЪРА ГО ОБЯСНИ ОЩЕ МАЛКО ПО СЛОЖНО МОЖЕ И ДА ОТКРАДНЕ, ОЩЕ МАЛКО ПАРИ. ТОЯ ЗА БАЛЪЦИ ЛИ НЕ ВЗЕМА.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13 Това по никой начин не променя факта че системата убива учените и кара хората да стават гангстери със всички възможни средства Ти може и пенсиониран гангстер да не си видял ама опитите гангстер да се пенсионира ще продължават, защото системата убива учените и те умират бедни, а гангстерите умират богати. А чиновниците се корупмират щедро а пенсиониратн чиновник със голяма пенсия от ршвети виждал ли си ?

17

Burzum

преди 5 години

Абе фонд Топлина на Ковашки как ви се струва?Сигурна работа!

16

Burzum

преди 5 години

ОХААААААА.....

15

Анонимен

преди 5 години

дрън дрън г.рбераски смешни лъжи

14

до 10 и 13

преди 5 години

на колкото повече се осигуряваш, толкова повече пари ще ти гушнат! факт!