10

Анонимен

преди 5 години

Колко изпадна форумът "Кариера в България" - само как се опитва да привлича хора да се върнат в България. Пълна еснафщина. Язък за претенциите на този форум и организаторите му.

9

kkk

преди 5 години

'флашмоб' е стара българска дума и означава да играеш хоро на летище

8

Анонимен

преди 5 години

..ахти хейта, ..ахти чудото. То и аз не съм фен, и мисля, че след дълъг полет, особено ако е от ваканция, човек иска, да му е тихо и спокойно, ама все пак, не е чаааак такава драма.

7

от провинцията

преди 5 години

Като гледам снимката се питам защо се бави господ да си прибере вересиите Софийски.

6

Анонимен

преди 5 години

Точно понеже гастарбайтеритските селяни дойдохте в София и се помислихте за граждани, макар да си хвърляте *** по улиците, се изнесох за Германия и се връщам колкото да си видя родителите, роднините и приятелите. Държавата не е зле заради гастарбайтерите, а заради тея дето сте останали в нея.

5

до цецо

преди 5 години

Разбира се, че се кефят - тая кацаща гастарбайтерска селяния идваща в рОдината на плаж със сигурност умира от кеф, че селото е дошло да я посреща.... потрес! Няма такова летище - то и такава държава няма..... И ако цецо не знае панталоните на мъжката носия се наричат потури!

4

много се връзва

преди 5 години

НЕКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ КАТО КАК ДУМАТА ФЛАШМОБ!? / АВТЕНТИЧНО БЪЛГАРСКА ЯВНО СПОРЕД НЕКОЙ БОЛЕН МОЗЪК/, КОРЕСПОНДИРА С ТИЯ КАЛПАЦИ И ПОТУРКИ!? И, ВЕРНО, ЧЕ СОФИЯ СИ СТАНА СЕЛО С ТОЯ НАХЛУЛ ПРОВАНС, АМА НЯМА ДРУГО ЛЕТИЩЕ С ПОДОБНИ СЕРЛСКИ ИЗЦЕПКИ МАЙ?

3

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 1Къде видя потури, ако не е тайна? Аз лично не видях някой да носи подобна дреха... иначе идеята ми харесва, а както виждам от снимките, не само на мен...

2

Анонимен

преди 5 години

Важното е че са пратили някой.

1

Анонимен

преди 5 години

Създателя на флашмоб трябваше да го патентова за да не се прави всеки на оригинален с чужди идеи, няма ли хляб и сол и мед и хубави моми, а са пратили тия с потурите което е турска национална дреха.