27

софиянец

преди 5 години

За мен има две гнусни неща-комунизъм и ислямДве неличими болести променящи психиката ,зомбиращи хората до полуда.сърдете се,разбирайте ме както искате-но е факт.Освен това-инфектираните с тия болести са склонни към кражби и убииства.Факт

26

ПЕНКО

преди 5 години

СТРАННО !!! НЯМА ЛИ Я ВЕЧЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА - " КЛЪЦ-КЛЪЦ-КЛЪЦ " ????

25

Анонимен

преди 5 години

Много странно. Защо в една светска държава попадането на мюсулманин във властта се отбелязва не само като значимо сънитие, но и като победа?Би трябвало остане незабелязано ако държавата е светска. Би трябвало да е победа, ако се състави конгрес от атеисти само, например...

24

Анонимен

преди 5 години

Единствените които може по-късно да вкарат жена в управлението са саудитците. Но с реформите на принца сега, ако нещата запазят темпове, може прогнозите да са различни и жените там дори по-скоро да станат по-голям брой. Но пък колко ли жени имаме в българското народно събрание? Какъв процент са?

23

Анонимен

преди 5 години

"Новина ще е , ако в мюсулманска страна изберат християнка за член на правителството"Само глyпак може да каже такова нещо. Ще ти дам пример с Иран, където има такива. Там някои религии дори имат запазени места в парламента. А в миналото в Ирак (страна която християните разбиха за кеф) управляващият Саддам Хюсеин беше от партия БААС, създадена от християни. В Ливан пък има и католици и православни в управлението. В Египет също.Струва ли си да отварям очите на ***...

22

Анонимен

преди 5 години

Нормално. На територията С,Америка всички са настоящи или бивши имигранти от всякаква националност и религия. Малкото останали истински американци са в 326-те индиански резервати.

21

Анонимен

преди 5 години

Бла,бла, бла...популизъм и баналност..

20

Анонимен

преди 5 години

Новина ще е , ако в мюсулманска страна изберат християнка за член на правителството, че пък и гейка

19

Анонимен

преди 5 години

Демократка със забрадка .Колко мило, да позная ли кой ще мрази и напада от поста си?Да спомена че догодина на Оскарите либералите ще пускат нова категория награда "популярен филм на годината" по този начин си намират оправдание да наградят "черната пантера" комиксов филм с главен герой чернокож супергерой. Въпреки погнусата им към комксовите филми ще наградят филма за да покажат фалшива либералност/ търпимост.

18

Анонимен

преди 5 години

"Бившата адвокатка Рашида Тлаиб е американска палестинка"Американка или палестинка? Щото в САЩ няма двойно гражданство... : )))

17

Сефте

преди 5 години

Не стреляйте поеврейте толкова си могат та толкова и си свирят ......

16

Име

преди 5 години

другарю шиби риби, по-полека с националната ви гордАост на българин! този конкретен случай доказва само, че в конгреса не влизат избрани, а предимно назначени кадри. също като в холивудските студия за производство на американски мечти на килограм...

15

Щерев

преди 5 години

Да вие е Честита.

14

Анонимен

преди 5 години

Радикалният ислямист Барак Хюсеин той що не се брои дискриминиран е щото е черен от расистите в Краваристан.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами те си имаха и президент мюсюлманин доскоро. Макар че религията му беше добре замаскирана тайна , то самото му име - Барак Хюсеин Обама говори недвусмислено..

12

наблюдател

преди 5 години

За първи, но не и за последен път. После ще станат повече и повече.

11

Име

преди 5 години

"дъщеря на палестински имигранти в САЩ".относно международните отношения, трябва да се очаква, че ще защитава интересите на евреите, а не на палестина, защото евреите в сащ са я "избрали" по традиция без избори.

10

Анонимен

преди 5 години

Пази ли си бурка под леглото ?

9

Име

преди 5 години

Предвид липсата на кандидат от друга партия, тя със сигурност ще влезе в Камарата на представителите след междинните избори през ноември тази година.

8

Анонимен

преди 5 години

До Юнал Джемилов.Кво впечетление те гони па тебе ??? Не виждаш ли, че хората са пуснали една май-муна в конгреса си - ей така за "сейра" .