122

Македонец

преди 5 години

Ognyanz Можно е,не велам не.Но требало барем да се проба.Кога би навлегла блгарската воска барем 5 им во Македониа,Турциа би престанала со убиствата на цивили.А грешките во Балканските вони се само на царот,блгарската воска не е виновна...Поздрав.

121

ognyanz

преди 5 години

До Македонец: Ако България се беше намесила тогава, Србиа и Грциа щяха заендо с Турция да воюват срещу България. Това е истината. А знаем и резултатите от Балканската и Междусъюзническа война - Венизелос (премиерот на Грциа - "да уважим македонския правопис") предварително се беше договорил с Румъния да ни нападнат в гръб. Не че България не е искала да ви помогне - били сме обкръжени отвсякъде с врагове.

120

До Македонец

преди 5 години

Отвори една карта от онова време,прегледай си коментара и напиши нов.

119

Македонец

преди 5 години

Како може неко да се навреди ако Заев рекол дека востанието е македонско?Па македонско е,се водело во регионот Крушево-Битола-Лерин-Кавадарци од наши борци,селани,Комити...И додека народот чекал помош од Мака Блгариа или Русиа,нико не мрднал со прст.Зошто???Каде е тука бугарската воска да помогне кога Турците заклале 20.000 жени,деца,старци...кога само во Бугариа имало преку 100.000 бегалци за 1 месец?Зошто потпишавте предавство на Македониа на Србиа и Грциа во 1913?

118

џењаќеѕ

преди 5 години

заев за премиер на българия.

117

шаш

преди 5 години

Отново пропуски , отново фалове на Бойко.За съжаление бойковата тишина говори за СЪГЛАСИЕ с казаното от Зоран Зайков. Защо да се сърдим на македонците , след като ние прекланяме глава ? Пред всички сме без достойнство , без самочувствие.Обидно ми е , че се ръководим от бездушниците към българското.За кой ли път го пиша - нямаме човек , като Орбан , държавник обичащ народа си.

116

ognyanz

преди 5 години

До Жалко "Убран и обран"? За това поне Бойко е прав. Обрани сме отдавна. 71% от населението на България живеят с доходи под жизнения минимум. А броя на милионерите се е увеличил.

115

ognyanz

преди 5 години

Бойко все пак каза нещо, но безкрайно увъртяно и безкрайно закъсняло. Първа реагира Корнелия Нинова - това е национално-отговорната позиция. Следващият беше Каракачанов, а Бойко сигурно чакаше указания за да каже нещо.И не е време сега да разнищваме историята с 50-100 години назад Сега правим бъдеща история. Трябваше още на другия ден да се привика македонският посланик и да му се връчи протестна нота: "Вие ще спазвате ли договора, който подписахте". Но няма кой, това е за патриоти, не продажни

114

Анонимен

преди 5 години

Заев е прав . А тук някои нямат акъл и 2 клас . Хиляди македонци участват във въстанието и само единици българи . Оръжие са поискали поне от българите, но са отказали и са казали да се борят македонците за Македония сами . Това е истината, другото са драскания на неграмотни комплексари.

113

ха-ха

преди 5 години

Западни Балкани а? Зоранчо се изходи по тях, пък голямата полза от нашето прехвалено евро председателство лъсна! Е от цялата работа намазаха султана и гърците, а за нас...май и супа не остана за духане! Защото ако нашия не беше прочел само Винету, а някоя българска историческа книжка, щеше да отговори подобаващо и по друг начин на тоя македоноид!

112

Жалко

преди 5 години

Т.нар. "журналистки" не правят разлика между "убран" и "обран".

111

Господин Никой

преди 5 години

Нинова какво значи личното ми приятелство с Зоран Заев ? За мен приятел не може да ми бъде един Българомразец ,това е достойна позиция на човек който си обича България и Българският народ и никога не го предава .

110

Анонимен

преди 5 години

бате боико го плюят тои се прави че дъжд вали ама помисли за народа си защо ни мразят навсякъде защото с тая к.....а политика ставаме са смях в целият свят всички разбраха че може да ни подритват като нация както си искат и няма да има никаква реакция от правителството защото в противен случаи могат да расърдят господарите си и да няама повече кьорсофра

109

Анонимен

преди 5 години

Оставете ги тея "Македонци" да ги понабият малко Албанците та да ги видим !!!

108

Анонимен

преди 5 години

Заьо Заев при Вълчо Камарашев. Ну погоди.

107

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко

106

ЕДНОКНИЖНИЯТ

преди 5 години

се утвърди като ярък предател и хилав ***, Заев го взе за мезе. ЕДНОКНИЖНИЯТ го подиграват без спир, а той избива с *** и прости жени да ги командори. Лисица е само тука с женищата си и лицачите си като Биков и водопроводчика Харизанов. какви *** недодялани и какви женища прости са на еднокнижния гвардията. И сасипва ли, сасипва. До кога ще го търпим? Оставка!

105

Анонимен

преди 5 години

До Миар107 Сакате,сакате,щом ни дойдохте с бял локум и просия/молба/.

104

дрън дрън

преди 5 години

борисов щял да му каже и като те натиснат патриотите друга песен че запееш

103

Миарино!

преди 5 години

Ти гледай вас някой да поиска, че ние вече сме у ЕС, А ВАС МАЙ САМО ШИПТЪРИТЕ ВИ ИСКАТ. И, ЩЕ ВИ ПРЕТОПЯТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ. Вече са почнали. До 10 години няма да ви има.