57

Роб на влаЗта

преди 5 години

Страхотна социална политика.Да организират ромите и готово...

56

Благодарим

преди 5 години

В BUlgaria над 3 000 000 жители живеят без никакви доходи./данни от ООН/Браво на Германия че помага за оцеляване на БЪлгарската нация.Доказани престъпници на власт харчат десетки милиарди само з а нагло корупционни обекти.За деца и бедни пари не дават обратно цакат ги с данъци и незаконно ДДС.

55

баба мара

преди 5 години

много лесно ще го решите проблема спирате детските надбавки докато децата не се появят в германия в зависимост от вьзрастта постьпват в детска градина или вучилище така научават немски език и се подготвят за германската икономика и тогаваотново се изплащат детските спрете с тази практика да плащате без да сте видели децата ако не искат да се интегрират напускат незабавно германия

54

Анонимен

преди 5 години

изводът е - трябва да се насърчава износът на роми от България за Европа, най-добре с безплатен еднопосочен билет!

53

Анонимен

преди 5 години

А, нека и германците да видят какво ни е на нас!

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Не, родителите им работят, за по 10-12 месеца, понякога дори правят втърки с метсни бабаити, че да им се внасят само осигуровки, после са поболяват за по година, а след това "губят работа", правят се че търсят и до 2 години, когат тотално им спрат помощите, пак заработват за 10-12 месеца :)

51

Анонимен

преди 5 години

Ромски културен шок из Европа.

50

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТАма като ги гонят, те ще се върнат у нас и пак ще ни виснат на врата, тук ще създават проблеми.По-добре да стоят там, за да ги интегрират и да принудят децата да ходят на училище и там наистина да учат. Немците в това отношение се справят по-добре от нас.Трябва само да се следи дали детето, получаващо надбавки, наистина ходи там на училище или на детска градина.Предполагам, че немците ще могат да накарат и родителите на тези деца да работят. Ние и това не можем да направим.

49

ФАКТ

преди 5 години

Тази практика отдавна трябваше да се пресече ! То се знае кой се възползва от социалната система на Западните държави ! Тези пари реално трябва да се дават,на тези,които работят и си гледат децата в съответната държава.А не на НЕРАБОТЕЩИ хора,които чакат на помощи само ! Такива хора и не спазват никакви правила в чуждата държава.Правят *** навсякъде и замърсяват.По добре да ги гонят !

48

men

преди 5 години

тази лелка налес е дето праща гимиите да събира африканци пред либия. оправдава го с човечност... май трябва да и припомним чичо и адолф какво ги правеше синтитата. на ефрейторите плащате на бай М не а? холокостче, концлагерчета, ала бала. да не кажем на тръмповеца да почне да мета бомби като едно време...

47

Име

преди 5 години

забелязва се още, че германците не се интегрират към новите "синти и рома" общества на мнозинствата в германия, което е недопустимо за неолиберал-болшевушката еврейска доктрина за унищожението на европа.

46

Име

преди 5 години

дойче веле е започнало да пише ксенофобски статии под ръководството на социалистическите власти в германия...

45

Lan

преди 5 години

"Синти и рома" леле какви интересни нации!!!! :) *** много ми харесват!

44

Анонимен

преди 5 години

забравили са да уточнят че детски надбавки се дават само на работещи с трудов договор родители ...

43

До 26

преди 5 години

Това е най-разумното, както ти си го написал(а).За всяко дете, на което се дават надбавки, да се прави проверка и да се изисква то да ходи на училище или на детска градина. Това е изгодно и за нас. Да си съберат там децата, да ги интегрират към немската нация.И за самите роми това е по-изгодно.

42

Анонимен

преди 5 години

жалка работа е това Швабията,Много велики , а половината население живее благодарение на различен вид социални помощи, работещи пенсионери, за да не ровят по кофите Работещи млади, които не могат и наема да си платят. Единствените доволни са източно-европейците , живеещи в мизерия и пазаруващи оферти .....

41

Анонимен

преди 5 години

На Сьорен Линк трябва да му се проясни че това са вече германски роми.Равни са с германците и децата им ще получават всичко което им се полага.

40

!?

преди 5 години

което не разбирам е защо изплащтат по сметки извън Германия, нали се предполага че живеят във ФРГ-то, да плащат само на хора които могат да докажат че живеят с децата в държавата

39

месара

преди 5 години

да видят немците на нас какво ни е, като ги издържаме десетилетия!

38

Анонимен

преди 5 години

Родителите им работят за немската осигурителна система, внасят добавена стойност там и сега с тази мръсничка статия ще излезе, че децата на тия нещастници ще ограбят дойчланда.