60

Факт

преди 5 години

Ако САЩ не успеят да подчинят Китай и Русия дп 3-4 години-спукана им е работата,световното господство отива по дяволите.Затова не са изключени всякакви варианти,вкл.ядрена война.Нищо чудно в отчаянието си американците да стигнат дотам.Ще кажете-каква е ползата за евреите от унищожаването на Китай,Русия,САЩ и възможно Европа?Ами загубата на властта за тях е по-страшна от всичко друго!А и винаги могат да преместят централите си другаде-нещо като смяна на гостоприемника при параз.и.тите.

59

Факт

преди 5 години

Поинтересувайте се за "Независимая газета" и ще ви се прояснят нещата.Лека подсказка-руския аналог на Дойче Веле.Иначе в Китай си знаят работата-дали ще е другарят Си или друг-няма значение.Пътят е очертан и връщане няма.Преди 30 години(Тян ън мън) едни партийни другари* се опитаха да вкарат Китай в удобно за САЩ русло,ама гризнаха дървото.После опитите да се опитоми Китай станаха по-завоалирани,но все така системни.Сега явно наближава финалният щурм-САЩ просто нямат време!*китайски Лукановци

58

ЙОрдан

преди 5 години

Лично предупредих на 19.05 2000 година в свещения златен град ПЛовдив да с епазят лидерите вкл всички.По този повод съветвам Путин ,ХУ дзи пин ,Тръмп, И КИм чен ЪН да не ходят излишно на международни срещи.Примерно вместо Тръмп и КИм Чен ЪН в СИнгапур можеха да пратят дипломати на експертно ниво.

57

НЕмаме бърза работа

преди 5 години

Kato цяло екипите по ремонта na НИБИРУ работят сплотено..НАй дългия ремонт е продължил само 11987 години и три месеца.. след палеогена никой не бърза..

56

JJIvanov NIBIR O

преди 5 години

Този приятел на Земята е много Важен..Пазете го..Води се чичо на ГОСПОД по майчина линия.GOspod докладва най сетне че са оtстранили на nad 11 % ot problemitе на NIBIRU вкл някаква мишка направила късо съединение.

55

Анонимен

преди 5 години

НЕ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ А БРИТАНСКИ ШУШУКАНИЯ.

54

Име

преди 5 години

какво става сега? свалихте ли го от власт най-сетне с писане на статии? :-)) авторът е написал статитията в познатия на всички шизовфренично-неолиберал-болшевишки стил. всяко следващо изречение противоречи на предното по смисъл. в същност на автора изобщо не му е ясно какво става в китай, но надълго и нашироко ни е обяснил кое как е по авторско вдъхновение.

53

чекист

преди 5 години

Както се казва...Тишина в спалнята и ярост в клавиатурата....Ех ***...много мъка има по света-твоето е бяр кахър-погали се

52

КРОКОДИЛА ГЕНА

преди 5 години

До Анонимен 56ВМЕСТО КИТАЙСКИЯ ЛИДЕР ИЗПОЛЗВАЙ ИМЕТО БОО БОО ОТ МЕЧЕТО ЙОГИ ТАКА ХОРАТА ГО ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ :D

51

аз

преди 5 години

След унищожението на Русия автора се зае и с Китай)) Смея се!)

50

Анонимен

преди 5 години

Сороскинята Василева взе да пише/или препечатва/ гнусни статийки освен за Русия и за Китай. Заработката й сигурно е добра. *** е щедър за такива като нея .

49

Предпочитания

преди 5 години

Предпочитам Китай пред престъпният Запад. Колко престъпления е извършил този Запад. Колко невина кръв е пролял. Китай се равива само и единствено икономически.

48

Глупости

преди 5 години

Аз нищо не разбрах от статията . Някой хора бъркат желанието с действителноста. Никой никоого няма да свали.

47

Анонимен

преди 5 години

52-ри не се разбира.Значи тия са смесище,а за швейцарците и холандците нац. стереотип на индивида не е от значение за успеха им??????????

46

(\/)CRAB PEOPLE(\/)

преди 5 години

А ние в България с един *** като Митьо Очите не може да се справим. Личи си че сме американска колония

45

до 51 и 39

преди 5 години

Престанете с тези общи приказки - немски, американски работник.По заводите в САЩ много често работниците са мексиканци и всякакви други чужденци. По заводите в Германия пък са от турци и подобно на САЩ също от всякакви други страни.Германия е износител номер 1 в Европа, но на глава от населението Холандия, Белгия и Швейцария са с далеч по-добри показатели. Причините са тези успехи в тези страни са много и субективното възприятие за национален стереотип на индивида не играе роля!

44

Анонимен

преди 5 години

До39 :)"Американският работник не е като немският или японският." Имайки поглед овътре ще ти кажа че въобще не си прав. Американците са относително работливи и това което ги прави добри работници е, че не се старахуват да изкажат мнение или просто да напуснат. Основното првило е " at will" , т.е. и работодателят и работника могат да прекратят отношения по всяко време без последствия. Това прави американската икономика най динамичната и конкурентноспособна.

43

PANOS KAMENOS

преди 5 години

ПРОДЪЛЖ....ЗАЩОТО КИТАЙ СА ПРОСТО ЕДИН МАСОВ КРАДЕЦ НА АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ ТЕХНОЛОГИАС, И НАЙ-ОБИКНОВЕННИ ИМИТАТОРИ И ПОДРАЖАТЕЛИ........КАКВИТО СА И БИЛГАРИТЕ .

42

PANOS KAMENOS

преди 5 години

САЩ създаде Китайските фабрики, след срещаата на Кисинджър със Маовия убиец ДМао Дзе Дун, през 1972, 1973 и 1974..После Рейгън продължи делото ,заедно с новия кормчия - Дън СяоПън --- да помпат Китай с пари, за да го готвят за натиск срещу СССР...НО ВИИЖ ТИИ -- САМОТО ОКАПВАНЕ НА СССР ОТВЪТРЕ--С ВЪТРЕШНИ ПРЕДАТЕЛИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМПРАДОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И ЕПОХИ--МИКАЛ ГАРБАЧАВ....ЧОВЕКА ПРОДАДЕ СИСТЕМАТА....А КИТАЙСКИТЕ АЗИАТЦИ НАЗАД НЕ ДАВАААТ.САЩ ЩЕ ПОБЕДЯТ КИТАЙ, ЗАЩОТО КИТАЙ СА ЕДИН ПР.

41

Трол

преди 5 години

Не ми е удобно да обръщам внимание на туй, но всяка велика поднебесна икономика се нуждае от пазар иначе не е икономика.:-)