93

firebg

преди 5 години

Империалисти и агресори!

92

Анонимен

преди 5 години

АЛЕЛУЯ !

91

Анонимен

преди 5 години

Наличие на военен полигон използван за стрелби в гъсто населен район в България е престъпление. Знае ли някой и има ли шанс някой да каже с какви боеприпаси се правят стрелбите. Или това е съюзническия принос в отровния коктейл с който се третират българите

90

Анонимен

преди 5 години

Какво прави тук Сърбия ,не е много ясно,освен да шпионира за Русия.

89

Боко е джендър

преди 5 години

Бъзльо, какви ги дрънкаш за черноморието, с кого ще воюваш, Майцепродавецо. Нашите момчета са в Афганистан за едното нищо, флот няма, самолети няма, има ТИКВЕНА простотия. Предател долен дрънка и пат пари не дава. Оставка!

88

искра фидосова

преди 5 години

Борисов на полигона в "Ново село": Учим се да се осираме заедно!

87

чарли

преди 5 години

Срещу кого ще воюваме ?

86

Бонобо

преди 5 години

Нещастнико, декорирал се самичък с генералски пагони! Предлагам на двама ни да ни завържат очите и ни връчат по един "Калашников", от тези, дето ги произвеждаме, без да сме платили копейка за лицензия. Да видим за колко секунди ще го разглобиш и отново сглобиш! И за колко - аз! Ще кажеш, че съвременната война няма да с води с автомати. Да, ще се води с Искандер, Сармат, Калибр, Триумф, Кинжал, Авангард, Циркон, бойни лазери Пересвет! А в Черно мори тихо плуват 6 "Варшавянки", чудовището "Москва"

85

Анонимен

преди 5 години

Собственика на Герп уж искаше платноходи и туристи , а я какви ги надроби . Аплаузи за другаря !

84

Туск

преди 5 години

1 20 000 човека не е армия2 техника на 50 год може само с Македония да войваме. 3 10 % от армията са жени. *** майтапа. 4 да се връща казармата е пълна глупост 5 НАТО е отживелица от студената война

83

Всевишният

преди 5 години

Какво дири на снимката знамето на Грузия и защо е наполовина смъкнато! Да не е умрял някой велик грузински военачалник? Завалията, точно преди 10 години бягал като заек от руснаците, след като избил хиляди мирни осетинци, а сега да вземе да гиберяса! Всъщност, това е само хипотеза! Но влезе ли Грузия във факаното Нейтоу, бай, бай, лайф, бай, бай хепинес! Борисов явно е слънчасал, говори как да гарантираме сигурността на Черноморския регион. Бързо на сянка, измислени генерале!

82

реконтраадмирал

преди 5 години

За какво са ни поздравите на пожарникаря? САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма! И от 700-те военни и американските им кукловоди ще останат само боядисаните памперси!

81

на пух и прах

преди 5 години

Да припомним, че на 8-ми Август, преди 10 години, грузинската армия, по заповед на Сукашвили, нападна Цхинвал и беше разбита на пух и прах за 5 дни от руснаците. Сукашвили, обаче, не бе съден за военните си престъпления против Човечеството. Той трябва да лежи 25 години в килията, в която лежа Милошевич!

80

Хм

преди 5 години

Военният оркестър на Русия повече от всичките участници в това учение. Ама, все пак е нещо.

79

Искаме мир!

преди 5 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

78

Логика

преди 5 години

Моля утре сектор "Г" на националния стадион да бъде освободен защото Б.Б. ще проведе среща с ЦЕЛИЯ ЛИЧЕН СЪСТАВ НА АРМИЯТА !!!

77

Логика

преди 5 години

Мащабни учения ! Като количка мачбокс до истинския автомобил ! 700 военни и 100 единици от осем страни ДО " ЩИТ 82" с над 60 000 бойци, като част от тях са запасняци. В това невиждано по мащаб оперативно учение са включени 800 танка, 1100 БТР и бойни машишни, 1000 оръдия, 508 самолета и вертолета, 10 000 транспортни средства и 16 ракетни пускови установки. По време на учението, войските всеки ден консумират по 120 т храна и 60 000 хляба.

76

Анонимен

преди 5 години

България няма да допусне нова руска окупация !Никакви сантименти няма да спрат българите да се защитят от поКРИМчване !

75

Анонимен

преди 5 години

4 МИЛИАРДА ЗА ВЪОРЪЖЕНИЕ, ХА-ХА-ХАЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА СМЕ НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА.ОЧЕВИДНО ГОСПОДАРИТЕ ОТ САЩ ИСКАТ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ДА ИЗТУПАТ БРАШНЕНИЯ ЧУВАЛ БЪЛГАРИЯ.НА ТУРЦИЯ ДАВАТ ПО 3,5 МИЛИАРДА ДОЛАРА ГОДИШНО ЗА ЕДНА БАЗА В ИНДЖИРЛИК, А ТУК ОКУПАЦИОННАТА АРМИЯ ПОЛЗВА 4 БАЗИ БЕЗПЛАТНО.

74

Shark

преди 5 години

Срещу кого ще воюваш бе тиквооооо? Моли се никой да не иска да ни напада, че ще ни превземат за няма и ден.