28

Киро Х

преди 5 години

Това, което е направил е похвално, но да парадира с него из жълтата преса е по-скоро жалко.

27

Rado

преди 5 години

Млад и успял човек с доста завидна външност прави добро... плюйте го ***!

26

Анонимен

преди 5 години

абе коментирайте статията бе - стига сте се обяснявали като малолетни гаджета кой какво искал да каже и кой не го разбрал пък кой какво. Един мъж със самочувствие не се обяснява и не обижда - правят го само наранееените души.

25

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До аз-ътше ги видиме на предстоящите избори сичките, от тоя баир будала до социално активния женски робин худ стоицева, дето нема нищо общо с синдикатите.

24

аз-ът

преди 5 години

тва последно излет ли е било или предаване с продуктово позициониране на кевин клайн, например? че нещо не мога да се сетя хора тръгнали по баирите дето се помпат преди тва и тръгват из тръняците по шнорхел и плочки.---човека може да е активен спортист, то си е негова работа. И това че навръщане са вземали с децата по една торба *** също не е лошо само по себе си. ТОЯ ЕДНА ОТ ИКОНИТЕ НА ЛИБЕРАЛКИЕТ В БЪЛГАРИЯ,ЧЛЕН Е МАЙ НА ДА, БЪЛГАРИЯ, И СЕГА ДНЕС.БГ НИ ГО ПРОБУТВАТ КОЛКО Е ФАШАН !!!

23

Джерард Бътлър

преди 5 години

че го зимам за масовката на 301.

22

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тва последно излет ли е било или предаване с продуктово позициониране на кевин клайн, например? че нещо не мога да се сетя хора тръгнали по баирите дето се помпат преди тва и тръгват из тръняците по шнорхел и плочки.

21

до аз-ът

преди 5 години

Я кажи жена ти къде я оплоди ? Сподели и тва-----Мда... явно си индивид с доста извратено съзнание и ниско IQ, за възпитанието и културата да не говорим.псСподелих впечатления кога и как имах възможност да видя Родопите, и не се срамувам че съм служил в Гранични войски, ако това те е засегнало.

20

аз-ът

преди 5 години

Служил съм там в Гранични войски 2 години и 3 месеца (тогава имаше задръжка за всички 1985 -1987).---и тва реши да го споделиш с всички защото?Я кажи жена ти къде я оплоди ? Сподели и тва

19

Анонимен

преди 5 години

Родопа планина е Бисерът на Бг!Много е красива, особено в началото на есента, като в приказка.Служил съм там в Гранични войски 2 години и 3 месеца (тогава имаше задръжка за всички 1985 -1987).

18

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя?иначе добре събира....хубаво

17

Анонимен

преди 5 години

Голям трън в очите е това "Дърво" ....събирало отпадъци и показва плочки. Виж това че дадохме 3млрд за "гьол" наречен АЕЦ Белене, 5 млрд от КТБ и 1 млрд на хидроинженера Доган, това не е проблем . Аз сьщо имам плочки но постигам това с голям труд на 45 години сьм и не седя по крьчмите и кафенетата и много се гордея с това вместо да приличам на африкански хипопотам що се отнася до КТБ оправяйте се аз сьм напуснал Бьлгария преди 25 години.

16

Комисар Попов

преди 5 години

Ще събира. Иначе ще има конско ;)

15

шибан...

преди 5 години

Голям трън в очите е това "Дърво" ....събирало отпадъци и показва плочки. Виж това че дадохме 3млрд за "гьол" наречен АЕЦ Белене, 5 млрд от КТБ и 1 млрд на хидроинженера Доган, това не е проблем ....

14

Анонимен

преди 5 години

Дървото се грижи за събратята си

13

Бъгарска реалност

преди 5 години

Човека си е публукувал поста в Instagram ! Не го е пускал той в тоя сайт, в който редовна среще си правят хейтъри и обикновенни панелени Гащници, безделници на които деня се осмисля като напишат нещо за "грантаджии" или "***". Самите те не са способни да свършат работа за 2ст, не са напускали квартала си през последните 10г и можете да ги видите винаги и по всяко време в градинката пред блока с шише водка или етилов алкохол от близкото "капанче"....

12

Анонимен

преди 5 години

Тийнпроблем, баба ти е "плик"! Писма ли ще пуска този двоен агент? :-)

11

Анонимен

преди 5 години

Готини пликчета носи. Отиват му.

10

до 12

преди 5 години

за в парламента му трябват големи чували, там отпадъците са по над 100 кила всеки!

9

Нейков

преди 5 години

Предлагам ново заглавие - Джигит събира *** в родопите.