161

аз

преди 5 години

И тоя Азер е от боята))

160

Анонимен

преди 5 години

Спасителя е доста нагъл,наистина дреме през деня ,а и юрка по младото момче с него ,което е на поста.

159

Анонимен

преди 5 години

Простотия до шия. Пред 40 години, за такива изцепки, бащата щеше да напусне плажа, а спасителя, щеше да си изгуби работата.

158

Мич Бюканън

преди 5 години

За всички, които питат колко хора били спасени от т.нар. спасители - средногодишно около 3 000 човека (официални данни).

157

Анонимен

преди 5 години

При червен флаг,трябва да си луд да позволиш на децата си да плуват до шамандурата!

156

Анонимен

преди 5 години

Нашето прекрасно фекални море и мутрите там. Нека ви е.

155

Варненка

преди 5 години

Този нарочен"Спасител" от години го наблюдавам на плажа. Груб, невъздържан, арогантен. Такива са всички възрастни спасители по варненския плаж, спят, пият леки алкохолни питиета и си чакат заплатите. Далаверата е да дадат колкото се може повече водни колелета за ползване за 1\2 час и при най- лека вълна да вдигнат червен флаг за да не им се наруши спокойствието.

154

Анонимен

преди 5 години

"Идеята на КАТ е да накара всички да спазват правилата за каране. Да вземат да затворят всички пътища, за да няма инциденти ?:)) Голяма логика имате. Това е море и всеки сам си носи отговорността . "Твоята логика е голяма. През зимата и при тежки условия, затваряме проходите. Не казваме - "Прохода е опасен, влизайте на свой риска", ами ги затваряме. Ако децата се бяха удавили, спасителя беше блял, а бащата си беше човърка водоустойчивия телефон, сигурно щеше да е по-добре, а ?

153

Анонимен

преди 5 години

Преди 25 години, давенете беше инцидент.Сега е просто идиотщина ...

152

Анонимен

преди 5 години

Кой знае, каква аграрна сценка сее разиграла на къря с гувеята .. пардон - на плажа с плажуващите.

151

Петето

преди 5 години

Оправдавам спасителя!!!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на давещият се е дело на самия давещ се, или как беше там?

149

Марсел

преди 5 години

Един познат от Варна отиде преди две години в Кипър като спасител на басейн дълбок 160 см. По наш роден манталитет " спаси" пиян немец в басейна... като го извади за косата. Немеца го съди, държавата също. Получи осъдителна присъда за углавно престъпление- два месеца затвор, а на немеца още плаща. Сега е спасител в БГ и е същия бабаит.

148

Анонимен

преди 5 години

Този селянин на снимката, само като го гледам и ми става ясна цялата работа...

147

Gorskio

преди 5 години

До всички отворени, които мислят че работата на спасителите е да те извадят, когато вземеш да се давиш - ами ако не успеят да ти извадят дебелата шопска тиква и се удавиш? На чистачката работата и била да чисти, затова ще цапаме - нали и плащаме...Опитвайте се да мислите с тия глави!

146

Спасителят в ръжта

преди 5 години

Прав е спасителят!Едно време летовниците бяха послушни и удавниците бяха малко.Който се правеше на интересен получаваше юмрук в корема и си сядаше на ***.Летовничето Андрейчо трябва да е благодарен,че не са му завряли телефона в *** и са спасили децата му от зла участ.

145

Спасителят

преди 5 години

е старец- с чейне. Малокултурен.КАКЪВ спасител Е???

144

Каунти

преди 5 години

Казах: Марш навън...... не било грубо вика чичака. С това поведение един тупаник му е било малко.

143

,.,.,

преди 5 години

....Андрей Маджов бил на плаж с двете си деца и им разрешил да отидат до шамандурата, тъй като могат да плуват...----Не се споменава на колко години са децата което е много важно.Това че могат да плуват нищо не значи.Бащата е трябвало да ги придружи щом отиват до шамандурата.Спасителят е испуснал нерви,бащата не е проявил контрол към децата си.И двамата имат вина.И двамата са постъпили невъзпитано.

142

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ДЪРТАК ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ПЛУВА.АЗ АКО СЪМ, ЩЕ ГО СЪДЯ ДО ДУПКА, ЩЕ ГО ПОБЪРКАМ ОТ ДЕЛА.