13

Jon

преди 5 години

Мъск е един най обикновен измамник и това ще се разбере когато компанията Тесла фалира.

12

Анонимен

преди 5 години

Едно Брат, кви ги приказваш. Човека има достатъчно пари, да живее като цар 5 живота, и това е, преди да си смене дяловете от тесла и прочие.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНееее, не-не-не приятел. Когато си начело на компания за десетки милиарди, когато компанията е обявила, че тъйтърските излълнения на директора и са "новини", то трябва да си мериш приказките, особено, когато хората и правителствтоо са налели МИЛИАРДИ, разчитайки, че ще направиш нещо.

10

Анонимен

преди 5 години

То целия свят стана един виртуален въздух под налягане и вече каквото кажеш може да се използва срещу теб. Особено, ако пък е вярно. "1984" ряпа да яде с министерството си на истината. Вече си имаме готово и функциониращо.Всеки може да плюе и сеье, но ако някой каже нещо, което не се харесва на "зрителите", става проблем. Ако пък е и истина тогава воя е до небесата.Затова трябва да има ядрена война и всичко да върви на майната си, защото и без това света се пренасели с безполезни твари.

9

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ УМЕН ЧУЖДЕНЕЦ ИМ ПРЕЧИ.

8

Хаа

преди 5 години

Мъск е една пирамида, която скоро ще изгърми и ще повлече десетки хиляди ***.

7

do 2

преди 5 години

До Киро Скалата: Хаха. То и Мадоф действаше със широка ръка

6

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е този измамним и шарлатан да го пратят в бандиза.

5

Анонимен

преди 5 години

Оказва се, че Мъск освен излчително умен човек е и много честен, финансовите акули искат да го изядат и да продадат труда му на спекулативни цени.

4

до 3

преди 5 години

Няма такова нещо като пазарна цена, щом една картина с маслена боя може да се купува за милиони или един биткойн за 30 000 долара. Това коетo си написал са пълни простотии. То си го пише Мъск иска да свали Тесла Инк от борсата за да не се изкупуват акциите. кционерите надуват балона Мъск ве иска Тесла Инк да се разпродава така им бърка в джоба и не могат да продадат и спукана акция вече затуй реват.

3

Иван

преди 5 години

Акциите на Тесла се вдигнаха цели 8% след този туит. Това са около 5 милиарда долара. Ако не е истина а го е направил само за да вдигне цената им ще отговаря за това пред съда.

2

до 1

преди 5 години

Не. Просто Мъск пусна в туитър че иска да 'изкупи' Тесла на цена 420 долара за акция при пазарна цена от около 340 долара. Това наду цената на компанията като така угоди на някой от инвеститорите си за краткосрочни резултати. Естествено той има 20% от компанията което вдигна и собственото му богатство значително. Не е ясно от къде обаче Мъск ще намери 70+ млрд. долара и затова властите го обвиняват за манипулация на пазара - нещо съвсем резонно. Акционерите нямамт против увеличението а властите!

1

Анонимен

преди 5 години

Така ли виж ти, значи акционерите ще уволнят изпълнитeлния директор на Тесла в случая Мъск и той ще е безработен и беден клошар до края на дните сил А може би на Мъск пу е писнало да слугува на олигарсите от САЩ и е решил да им набие бушоните и да иде в Русия да проивежда руски ракети.