63

До 65

преди 5 години

А като се събудиш, гърба ти отвит. Един в кауша, други един милион със същото нарушение извън кауша - много е лесно, както казваш. HAha-HAha

62

Haha

преди 5 години

Как ли, лесно... Отнемане на книжката до живот и в каша за известно време... Ще изтрезнеят много бързо...

61

Софиянеца

преди 5 години

Всички млади пият наркоман!

60

Анонимен

преди 5 години

Новите тротоари са направени скосени, за да могат колите лесно да се качват на тротоарите от платното. Това е европейско изискване. Виновно е БМВ-то със задно предаване. Презавил човекът.

59

Българин!

преди 5 години

"защото ни е нужна нова нормативна база и нова философия за пътна безопасност"По-скоро са ни нужни НОВ МОРАЛ И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ! Във никоя друга цивилизована държава (още по-малко пък европейска) НЕ СЕ ТОЛЕРИРА шофирането пиян, дрогиран или с превишена скорост, както е в България! За безмозъчните мотористи, които летят, като изтребители и отнемат предимството, на когото им падне пък изобщо да не говорим! Такива хора СА ЗА ЛУДНИЦАТА, А НЕ ЗА ВОЛАНА НА НЯКОЙ АВТОМОБИЛ ИЛИ МОТОР!

58

знаете ама се плаща

преди 5 години

Нощем пред заведенията с дрегерите и с тестери за наркотици и то постоянно и конкретно за това --много важно дали е с аптечка ,целта е да не се обременява полицая катаджиите да спират наред и проверка само за апкохол щом бъде остановен някои го подхващат онези с микробусите в районното в килиите и на другия ден при съдията ,а не докато пише фиш за нещо дребно катаджията в тъмното покрай него минат 50-коли кои пил кой не пил иска се масовост и то конкретно а не акция ,,колан ,, акция ,,баба

57

Анонимен

преди 5 години

Като първа стъпка към по-безопасно движение, нека държавата да започне да санкционира чужденците шофиращи в България, тъй като те са най-опасните шофьори по пътищата на България. Очевидно е, че КАТ това не го прави и не може да го направи, затова нека се създаде нова структура с нови хора, която да контролира движението и паркирането, а КАТ да се закрие като ненужна структура. Всъщност КАТ е по-скоро вредна структура.

56

чикитан валс

преди 5 години

От големите заведения един след друг с колите си излизат напушени и дрогирани баровци и всякакви малолетни айде непълнолетни ---полицията е обкръжила целия град и прави проверка за износени гуми и аптечки и всякакви щуротии --някои си плаща където трябва за да няма постоянно притесняване на клиентелата и дори да има проверка за нея се знае и нито има дрога нито непълнолетни всичко е точно я на паркинга да почне да ги пресреща цялото районно с дрегери да видите колко коли ще останат на паркинга..

55

Анонимен

преди 5 години

Аз искам наказаните по Закона за движение по пътищата да са 100 пъти по-малко от сега, а сегашните наказания да се намалят 10 пъти. Сигурен съм, че ако това се случи, нарушенията в България ще са милиони пъти по-малко.А познайте защо!

54

До 55

преди 5 години

Не те разбрах - сега от 1 милион шофиращи пияни, КАТ "хваща" примерно 10. Ти за какво пишеш? За тези 10 или за този 1 милион?!

53

Анонимен

преди 5 години

Умните хора отдавна са го казали:Ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен. Ключовата дума е неизбеност. ...Оказва, се че в България умни хора няма и всички начело с КАТ искат все по-огромни наказания, които после КАТ не прилага и пак се искат още по-огромни наказания и пак КАТ не ги прилага и пак, и пак, и пак, .... Не ви ли омръзна?!

52

много сте некадърни

преди 5 години

Премахнете наркотиците този който доставя които продава които трафикира да се знае 20 или 25 г затвор кантар просто толкова без ,,от --до,, след това направете градация при наказанието за употреба на алкохол до 1,2 примерно да е нещо по дребно но при 1,2 и катастрофа и е ВИНОВЕН да се знае според щетата ,защото защото те спират с някакво количество остатъчен алкохол и нищо не си нарушил и аиде на пробация ми е в малко повече отделно може да се увеличи нцената на алкохола особено в заведенията .

51

Анонимен

преди 5 години

От 10 милиона нарушения едно стига до съд, но някои си мислят, че като внесем немски съдии, ще стане едно хубаво-о-о-о.

50

Анонимен

преди 5 години

Докато все се говори за наказания, все по-зле ще продължава да бъде, както е от 1990 година досега. Затвор, камъни, отнемане на книжка, отнемане на кола, огромни глоби, ... и после 80-те% се чудят защо наказанията се увеличават. Затова се увеличават, защото не разбирате какво следва от вашето искане за огромни наказания.

49

Симеонов

преди 5 години

Много лесно става, но у нас няма политическа воля за това.Иначе е лесно-уволняваме 1000 БГ съдии - мафиоти и рушветчии, те и без друго работа не вършат и назначаваме на тяхно място 100 германски.Ще си ги вземем под наем от немското правосъдие, те ще си седят в Германия и ще правораздават по интернет (ако ги докараме в България ще бъдат корумпирани за седмици).И като почнат да бухат солидни присъди (не условни) и яки обезщетения на виновните, много бързо нещета ще се нормализират

48

чичо Гошо

преди 5 години

Няма ли да има седмични прегледи при личния лекар,за да се завери от КАТ книжката?Щом за пенсионерите ще има прегледи,то да има и за "дрогитата".Маменце ви проста управленска!На две магарета не можете да разделите плявата!

47

Глупости!!!

преди 5 години

Варианта е един.Ето тези които ги правят белите яко в затвора или там на къра да чукат камъни с години.Па да видим ще смее ли някой после пак да си позволява.

46

Анонимен

преди 5 години

До МенТогава ударно да продължим с нищоправенето и ... да не ни пука.Затова предлагам да се спретне някоя лотарийка за такива юнаци. Да участват в месечно колело на късмета с големи парични печалби. Но не на случаен, а на квотен принцип - колкото повече хора е зачернил на пешеходна или тротоар, толкова по-голям шанс. Така или иначе, в правовата ни държава на пострадалите не им остава друго, освен да се надяват на свръхестественото да въздаде справедливост, но поне сеир ще има.

45

До 47 аз

преди 5 години

Приближаваш се до истината, но някак си е много изкривена при теб. Приближението е с думата "всички", което не е някакво загатване на истината, но останалото съвсем не струва.Преосмисли го това твоето с следните неща:- иска се не да се наказват, а да не се наказват (сети се сам защо)- не за пияни и дрогирани, а за всички нарушения- не се искат огромни наказания, а неизбежност на наказанието при нарушение.В нормалните държави, където не правят нарушения, знаеш ли защо не ги правят?

44

аз

преди 5 години

До Менспоред мен трябва да се конфискуват колите най-накрая на всички, които си позволяват да се качат дрогирани и пияни.