9

Анонимен

преди 5 години

Рак на гърдата е един от здравните бичове на съвремието ни, макар и да не е заразен придобива епидемични пропорции. С толкова стрес покрай войната на краварите и средната възраст рискът се засилва още повече.Асма Асад е класна и интелигентна дама със силна воля, сигурен съм че бързо ще преодолее тази коварност.

8

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на г-жа Асма Асад пълно и скорошно оздравяване! Нека дълги години подкрепя съпруга си в голямото му дело за мир и просперитет на Сирия!

7

Сата НАТО

преди 5 години

Лечение ОТ рак...

6

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Дано да има късмет и да оздравее.За да може да продължава да подкрепя съпруга си в неговата мисия да защитава страната и народа си от ислямистите и американистите.Сирия е единствената светска държава в района.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе и богатите плачат - ей тази жена вместо да си ибърне внимание се хили на сила да я сминат и да кажат с какъв кураж се спуска в приключвнието наречено рак. Нищо забавно не виждам аз. Вярно, ще има достъп до по-добро обслужване от другите клети сирийци, но в никой случай не виждач нещо толкова весело

4

Анонимен

преди 5 години

До 1Както направиха с Уго Чавес.

3

Анонимен

преди 5 години

Да не се окаже силикон, като при много известни, които твърдяха, че се борят с рака.

2

man

преди 5 години

До ДжоАсад е харесван и обичан в Сирия. Живял съм там като дете (1985-1988), баща ми работеше лекар там няколко години и имам много добри наблюдения (тогава президент беше баща му)Всичко друго е промиване на мозъци.

1

Анонимен

преди 5 години

ЦРУ заразява политическите противници на САЩ с рак..