7

Анонимен

преди 5 години

е па градус като градус,като на "Стралджанска мускатова"

6

Оху

преди 5 години

Вчера както си ходех по улицата два-три градуса си скачаха по улицата и изведнъж така ме пернаха,че ми скъсаха ципа на панталона и ми обидиха достойнството та сега ще съдя журналистите,които са ги пратили да скачат.

5

гербист-Гинковист

преди 5 години

През деня може и да е топло, но сутрините вече са хладни, а нощно време си е и студено, около 10-15 градуса.Нормално е, все пак сме към средата на Август, все още става за море през деня, но вечер си захлажда. Това лято си беше хладно и дъждовно, който е искал добро море е трябвало да ходи в чужбина, при нас не ставаше.

4

Анонимен

преди 5 години

Тук често ще видиш и вулкански изригвания- Нинова изригна,Стоичко изригна,Латви Местанов тоже...

3

Анонимен

преди 5 години

А бе, не само градусите скачат. В този сайт често и хората скачат: Нинова скочи на Борисов, Марешки скочи на Цветанов, Сидеров скочи на Симеонов - това са все фрази, взети от тук.Само Каракачанов не може да скача по обективни причини - все пак това са 150 кила.

2

Анонимен

преди 5 години

Вървя по улицата и навсякъде около мен скачат градуси. Хоп, хоп...Много е забавно.След това сигурно градусите ще започнат да падат. Ми така е, като скачат на високо, все ще паднат някога.Явно има хора, които мислят с гръбначния си мозък, поради липса на друг.

1

Анонимен

преди 5 години

Скача истерията на жадни за сензация журналисти- не градусите!