116

ПЕНКО

преди 5 години

ВЕЧЕ НЯМАТ ВОЕННА ДОМИНАЦИЯ / МАЙ НЯМАТ И ЖИВА ВОЕННА СИЛА / ...КАКВО ИМ ОСТАВА : ДА ОБЪРКАТ - ДРОГИРАНЕТО - С ДРО- НИРАНЕ И ДА СЕ ОШУМОГЛАВЯТ ПО ЙЕХУДО-ЙЕХОВО-ИСКИ !!! ЩАТСКИ ЕВРЕИ, -НЕ ОТЛАГАЙТЕ ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ СВЕТА И ХОРАТА ЩЕ ВИ ПРОСТЯТ- ОПИТА ЗА ГОСПОДСТВО И ВЛАСТ НАД ДРУГИТЕ-С ЦЕЛ ЕКСПЛОАТАЦИЯ !!!!!!!!!!!!!... ИНАЧЕ ...-"ЦИКЛОН...ЦИКЛОН...ЦИКЛОН..БББ " !?!?!?!

115

Обдарен

преди 5 години

И аз й наложих санкции,таз вечер я оставих на сухо

114

Боби

преди 5 години

До Сата НАТО"А останалите 20?"Разушиха изоставени сгради където преди време наистина са се намирали Хим инстлации на Асад - опразнени от ОЗХО

113

Анонимен

преди 5 години

" Нема лабаво", а ?

112

Сата НАТО

преди 5 години

От 103 ракети в Сирия, 71 бяха свалени, 10 паднаха без да се взривят. А останалите 20?Доволен ли ще си ако срещу главата ти изстрелят 10 куршума и само два влязат в целта?

111

ЦРУ

преди 5 години

Хаидеееее..от 20% ДДС-то ще скочи на 25 %...а пенсионната възраст става 70 год ! А Жужи да продължава да си го мести. Кроят му шапка неговите хора ...или чай с полоний... или на тепсия в съда в Хага !

110

Анонимен

преди 5 години

Внимание внимание днес *** е отправил любезна покана към всички български русколюбящи и гъзоруско лижещи мекерета да се заселят в китния сибир...а дано го послушат де...

109

Анонимен

преди 5 години

Всички руски *** трябва да се изчистят обратно в мужикистан заедно с българските им мекерета и да образуват нова сср република сидеровистан

108

до 115

преди 5 години

Твоя Путин през час го мести за нещо , кога си върши държавната работа

107

Анонимен

преди 5 години

Ама вие не разбрахте ли-Путин от страх веднага го е преместил ! Сещайте се къде ?

106

Анонимен

преди 5 години

Само рентгенографски анализ и изотопно разреждане не приложиха. Стига сте вадили скелети от гардеробите, че накрая някой да не вземе да оживее. Сега теорията за нанотранрапортери на веществата сложени в гел няма ли? Сценария със стъклена вата и ДМСО сложени на дръжката на вратата отпадна ли?

105

Име

преди 5 години

колонията на израел - сащ за пореден път бе използвана от давид, като един голиат-трансформър на глинените крака на фед за да въведе стари, добре позабравени санкции от времената на студената война, но днес са други времена. електроника под път и над път, а парите управляват света, точно, както си го пожелахте... :-)))

104

8===o

преди 5 години

До бостанско плашилоНе вярвай много мноог на пропагандата от кремъл. На която да е друга всъщност , но просто кремълската се цели в най-глупавите хора.

103

Me

преди 5 години

Айдеее... Обратно в средновековието пак.

102

бостанско плашило

преди 5 години

Голямата трагедия на Доналд Тръмп е, че вече никой не го е страх от него! Оръжията му се оказаха пълен б****. От 103 ракети в Сирия, 71 бяха свалени, 10 паднаха без да се взривят. Санкциите му бият предимно по интересите на васалите му. Освен да лъже, друго не му остана. И да плаши гаргите.

101

на 9-ти Август

преди 5 години

На 6-ти Август 1945, преди 73 години, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба. На 9-ти август 1945 година, американски бомбардировач хвърля над Нагазаки втора атомна бомба. Загиват 73 884 души, ранени са 74 909 човека, разболяват се 120 820 жители. Все още няма санкции срещу САЩ заради тези убийства и няма американец осъден (на смърт) за това!

100

Анонимен

преди 5 години

Преди хората имаха пари и изпразваха магазините.Сега в магазините стоката залежава.Дали защото стоката е токова много или парите са толкова малко.Сами си отговорете.

99

мнение

преди 5 години

не я мислете Русия, тя ще намери начин да се справи със санкциите. Руснаците изкараха цялата втора световна война и възстановиха градовете си, които бяха руини. Санкт Петербург издържа три години на обсадата. Прави или криви държат на страната си. САЩ налага санкции , но никъде не видяхме доказателства за отравянето. И как Скрипал се възстановиха. Версиите се меняха всеки ден, но нищо конкретно не излезе. Тези номера са голямата политика - създавай напрежение за врага.А, ние сме овце, слушаме

98

Анонимен

преди 5 години

Един вид им признават възможностите на химическата промишленост със закъснение. При положение, че човек участвал в разработването на веществата е публикувал публично информация за тях преди повече от 20 години, всеки достатъчно кадърен синтетик може да си ги произведе при подходящи условия. Дори и сегашните да са с произход някоя от бившите съветски републики, то това по никакъв начин не кореспондира с поръчителя.

97

Анонимен

преди 5 години

"51 милиона американски домакинства не печелят достатъчно," Не могат да си позволят Мерцедес, за това карат Форд.Живи да ги ожалиш американците.Всеки се натиска за американския пазар, защото американците не печелят достатъчно.Пък другаря Лилипутин вдигна минималната заплата на алкохолиците на 240лв за това руснаците са много богати.