7

БГ ГАСТАРБАЙТЕР

преди 5 години

най -нещастния ден в живота ми,върнахсе в ***, след 23години в нормалния свят.и първото раэочарование от милата миродина е че,в който и магаэин да влеэештеб не те третират като клиент а,катоидиот който трябва да бъде иэлъган....

6

немски турист

преди 5 години

До РоумингарНай-щастливия ден в живота ми! - напуснах България.............статия в сп.Щерн

5

келнерска песен

преди 5 години

До АнонименКойто през лятото не краде - зимъска няма какво да яде! стара сервитьорска приказка

4

Ганчо

преди 5 години

До Роумингар.Къде си живял бе пич, може би на село???????

3

Анонимен

преди 5 години

В България на море ходят само мутри, чалгаджийки, герберастки активисти и пияни руснаци и англичани.Нормалните хора нямаме работа там.

2

Роумингар

преди 5 години

До гуемия бръмчауник "от тогава ли гниеш в панелката" (3):Всъщност напуснах българия, вероятно завинаги. И когато пътувам за отпуската все ще се намери някой който да ме пита дали ще ходя на море. В отговор разказвам предната история.А и да бях останал в българия, ако толкова ми се доходеше на море щях да отида в гърция. Или в турция. Или в румъния. Или в Албания.Но не и в българия да си давам парите на български селяндyри смятащи се за бизнесмени.А... и никога не съм живял в панелка.

1

Роумингар

преди 5 години

30 лева за достъп до плажа!? Даже не бях стигнал до насилствената консумация!За последен път ходих на българско море през 2000 година. Единия плаж беше супер гнусен а другия беше покрит с чадъри, единствения който се ползваше беше от мутрите които гледаха лошо тези които вървяха по мокрия пясък отивайки към "свободната зона", която беше 2% по площ, около лaйняната тръба от хотелчето.Тогава реших: никога повече българско море. Явно решението продължава да е правилно.