27

Анонимен

преди 5 години

Колко лекари има БГ за 5 млн население и колко лекари има Швеция например за 10 млн население. За справка Швеция има 28 500 полицаи 20 000 дейiтваши и 8 500 dдминистрация и офицери и детективи.

26

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

25

анна

преди 5 години

Заканват се само нещастниците. То там не е като тук - кафета, клюки, мотаене, незнание и неграмотност. Тези възрастните не знаят език и не могат да научат, пък за друго да не говорим. Младите с купени изпити и дипломи са, кото мишоци - нито знаят, нито могат. Стоят си тука и чакат заплати и сеперчат. Хайде да се махат и тях да не хрантутим. Гледам ги по телевизията, като се присетят да протестират, бе то физиономии просташки, дебели, охранени, прости. ***.

24

Мен

преди 5 години

Тая психиатърка като ги моли да напуснат България ако се разболее кой ще я прегледа ***

23

До 17

преди 5 години

В момента все още е добре, но по-зле ще става с това отношение към лекарите.

22

Анонимен

преди 5 години

Че то кой не е за бой в България? В детската градина учителките нарочно слагат децата на течение и на другия ден половината деца ги няма. В училище нарочно не се преподава хубаво и после на частни уроци. Съдиите, катаджиите, политиците даже няма да ги коментирам. Та лекарите са същите ОБАЧЕ се заиграват със здравето на хората. Който е имал по-възрастен роднинда, да лежи в болница знае за какво говоря.

21

Анонимен

преди 5 години

Лекарите са сред последните които имат право да се оплакват в тая държава. Особено психолози и психиатри, заедно с уролози и нефролози.

20

Анонимен

преди 5 години

бият все жени или по възрастни колеги, поне трима ербапи сме оправили. Идва агресивния тип, боц инжекцийката и спи като пребит, боооццц втората инжекцийка и после цяла седмица не може си каже как се казва. Полицията го изнася за нападение, и понеже и те обичат да се занимават с такива типове, ги "лекуват" по техния си начин. Дет вика един колега елате повече такива, че става купона.

19

Анонимен

преди 5 години

Да не се мислят за недосегаеми, когато държаватa липсва народа взема нещата в свои ръце трябва да линчуваме няколко псевдолекари и калинки и здравни министри дано потръгнат нещата

18

До монтьорчето

преди 5 години

Вноската,която ти се събира всеки месец отива в по-голямата си част да издържа невероятно раздутата администрация на НЗОК. Една абсолютно паразитна структура. Ама трябва да си малко интелигентен,за да ги схващаш нещата. За мен лично по-добре да се закрие НЗОК,който иска да си внася застраховка към частни медицински фондове, и цялата лекарска помощ-без значение дали спешна,болнична,доболнична да стане платена. Тъкмо ще започне да действа и естествения подбор,стига са са се размножавали ***

17

М, да ...

преди 5 години

психиатъра д-р Цветеслава Гълъбова---------------------Психиатъра предлага бягство от общественият проблем-агресия?! А не лечение? Странно!!Реакцията на нападнатия лекар д-р Москова е по естествена!пп. има лекари и лекари!

16

Анонимен

преди 5 години

Нивото но здравеопазването е ниско. Не умеят да диагностицират и често не лекуват успешно. Плаща им се, не за правилно поставена диагноза и успешно лечение, а за проведено някакво лечение. А болния се лута и търси някой да му помогне наистина.

15

До 11

преди 5 години

11, дано не си наистина лекар. Защото не звучиш като такъв, а като нещо неуко. Училите и явно образовани лекари заслужават уважение. Но онези преписвачи или купени дипломки, с лек привкус на ниво хамалин, като почнат да говорят и които демонстрират неграмотност, развалят имиджа на цялото лекарско съсловие. А по темата, нужни са паника бутони и ако някой е изтрещял да бие, да приключи с белезници. И готово.

14

Анонимен

преди 5 години

Пациентка почина поради липса на сърдечна клапа ?

13

Анонимен

преди 5 години

Ами то и без това населението си намалява. Дали ще изчезнем поради ниска раждаемост или висока смъртност - резултатът нали е същия.

12

Иванов

преди 5 години

Е как без особенни причини. Имало е някакви причини. Никой няма да тръгне да бие някого просто ей така. За кеф. В присъствието на детето и майката. Защо не дадоха и другата страна. Така изглежда като манипулация. Лошите пациенти бият добричките лекари.

11

Анонимен

преди 5 години

Коментари 4-7 (надявам се 5 да е сарказъм) - Не ви пожелавам тежка нужда от лекарска помощ! Когато човек е здрав е много лесно да коментира.

10

д-р Ох Боли

преди 5 години

Колеги, тоя загубен народ не заслужава и тази медицинско помощ с която разполага днес, въпреки всичките и недостатъци, тя е сравнително добре изградена и осигурява бърз достъп до специалист.

9

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има полицай или пазачи с пистолети и който бие доктори или сестри -като бясно куче с плочника и родата му поема парите по погребението.Да видите как никой няма да бие доктори.Ебaти животните примитивни.Те правят така.Нападат тоя дето ги лекува.Ми като не ви харесват докторите -не ходете при тях.Пийте чай,ходете на знахар,шаман и ако нещо гангрена с брадвата на двора и ако оживее.Като в десети век.Ем по-евтино,хем естествен подбор,хем няма да ходите по болници.

8

Анонимен

преди 5 години

Бялата мафия.........................много алчни станаха!!!