13

Eliano

преди 5 години

Крусев пишеше като Repcho във форума GtSofia.

12

До коментар #1

преди 5 години

Алоо, Крусев си е кореняк софиянец, завършил е висше в Единбург. Може и да не е от най-най-интелигентните, но е добре, че един по-млад човек получава шанс на по-високо ниво. Във всеки случай го предпочитам пред някой калитко пред пенсия или някоя от типа Лилето Павлова.

11

Негър скиор

преди 5 години

До Няма значение: Колега погледни го този крусефф - Нито Хигиена, нито образование, нито възпитание. Не е от София и Не познава нуждите на този град и в тази връзка ще спомена, че Борис Джонсън като кмет на Лондон съм го виждал поне 100 пъти да си пътува в метрото, без никой да го коментира, че е "***"..........а и цяла Олимпиада направи без да се вдигне шум.

10

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува това село. Само за него пишете. Има и градове в България.

9

Анонимен

преди 5 години

Селска работа. *** за кмет, оградила се с селяни за помощници.

8

agent_smith

преди 5 години

Защо толкова те страх да кажеш, че решението за трафика в София е градския транспорт, а не автомобилното движение. Забравих ти и твоите началници се движете с коли, а тия с "адския" транспорт и колелата кучета ги яли.

7

Анонимен

преди 5 години

Във видеото добре познатия Repcho, назначен за кмет по транспорта директно от интернет форум. Нулева квалификация, но пък герберско внуче.

6

Няма значение

преди 5 години

Здравейте!Кога ще има някакъв транспорт от кв.Овча Купел в посока Борово, Манастирски ливади?

5

Анонимен

преди 5 години

Зъбльо,какво стана с Каменоделска и Първа Българска Армия,ИСТИНА ЛИ Е ЧЕ СТЕ ОТКЛОНИЛИ ПАРИТЕ ЗА ДРУГИ ПРОЕКТИ?Като гледам май не ами със сигурност така е станало.ВАЩА КОЖА ЛЪЖЛИВА НЕКАДЪРНА.

4

До 1

преди 5 години

А вие от къде сте бе "гражданино" хихихихихи

3

Анонимен

преди 5 години

А ще направят ли нещо по въпроса селяните да не спират върху трамвайните релси по Граф Игнатиев и Христо Смирненски.

2

Джедай Мастър

преди 5 години

Само не ми е ясно как ще имплементират идеите без да изменят Закона за движение по пътищата. Правилата за движение са регламентирани там и не може просто когато на някакъв заместник кмет му хрумне нещо друго той да го внедрява с разяснителна кампания.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя селянин добре че дойде в София да види трамвай.Той щял да ни оправя транспорта.