49

Анонимен

преди 5 години

Червения полицай така е навел глава до тая женица с изправена главица,не бива той да е престъпника а тя- полицая

48

Анонимен

преди 5 години

Що бе,дете ли е родила?

47

Не знаех

преди 5 години

Не знаех, че за да се пребориш със застрояването, трябва да рекетираш и да крадеш??? Така правят мутрите и бандитите на БКП/БСП. Когато ги хванат, те са най-болните и най-невинните на света. Затова е гну.сна тази бан.дитска партия. Всички виждат какво се случва и си вадят изводите. Докато не се махнат комунистите ще бъде така и всички ще страдаме от тях, както беше и досега. Добре, че постепенно се топят, но на мястото на старите бандити идват новите им обучени попълнения. Дай боже да се отървем

46

Анонимен

преди 5 години

До Ддд:ти сигурно си член на новоучреденото звено и екип в структурата на районната администрация на младост, занимаващо се само, изключително и предимно със защита интересите на т.нар. предприемачи. Резултатът само за 3 месеца е налице и е видим за всички, изключително занемарена районна инфраструктура (малкото останала) и постоянно изникващи нови строежи...браво, дерзайте.

45

Гoшу

преди 5 години

До БАБА КУНАГЕРБ не доказват вини, защото не са съд. Има си адвокати, прокурори и съдии за тези работи. Иначе който дойде на власт, ще вкара всички опоненти в затвора и ще си управлява като в диктатура. Поумнейте малко бе, пенсии. Затова е демокрация, защото има децентрализация на властта. Това не е *** или Турция, където еднолично двамата диктатори трепят и вкарват в затвора който си поискат. А тази щом я оправдавате, ясни сте ми. А ако беше от ГЕРБ? 100% щеше да е виновна, нали :)))))))

44

Анонимен

преди 5 години

И защо тази статия е в категория здраве, а не в КРИМИ???

43

Доктор

преди 5 години

Добре де,има тумор от 2 г. ,болни яйчници,какво още беше.....е,какво прави,че "работи" кмет ??? Защо не е била в болница ,а е искала стотици хиляди евро подкупи???? Това не е ясно,защо всички престъпници са най-болните хора в България ? Но преди да ги хванат,са по курортите на света и правят иху като крале.

42

БАБА КУНА

преди 5 години

ГЕРБ ЩЕ УМОРЯТ ИВАНЧЕВА, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ВИНАТА И. ТЕ СИ ДЕЙСТВАТ ПО МАФИОТСКИ !!!

41

:):)

преди 5 години

тази кака такива *** ще направи осъждайки България в межд съд. Материал в нейна полза бол.Пък и Марковски не е *** да се хване да я защитава.

40

Анонимен

преди 5 години

А за Бенчо няма пранги ... Пуснаха го без обвинение да се "лекува"! От "стреса", че бил в една стая с МитьоНа Бенчо вече са му повдигнати обвинения! Току що го казаха.

39

т

преди 5 години

Какво е общото между Иванчева, Бенчев, Очите и съдът?Всички са от БСП... партията финансирана с убийства проституция и рекет...

38

До 26

преди 5 години

"Иванчева само и само да отърве правосъдието ще я заплодят като ***- майка! Зорлам майка ще я правят!" Да, това се знаеше. Тя още в началото, след ареста каза, че трябва да я освободят, защото искала да си направи инвитро процедура. Тази разходка до Майчин дом, а не до онкологията е явно с тази цел. Сега ще й измислят хиляди фалшиви болести (като при всички арестувани), за да я забременят и освободят. Хитра е леля ви Иванчева, както и адвокатите й.

37

Ддд

преди 5 години

Какви изтезания като тая се обърна хилейки се към камерата.А аз не съм ли по-малко човек от нея та някой не ми хвърли 70 000 евро в багажника.Тя и хората,които е рекетирала си знаят за какво става дума.Още на първата си седмица поиска и получи 16 000 лева за един подпис.Иначе човека гори с десетки хиляди

36

Анонимен

преди 5 години

Иванчева също трябва да отговаря за своето престъпление,но вериги трябва да носят големите крадци на прехода.

35

Дзъ

преди 5 години

Някой да се сеща за политик за който да няма подозрения или скандал свързан с крадене?... аман вече

34

До 36

преди 5 години

Железата? :-))))))) Хайде пак в училище...вика се жлеза ;-) Пък питай индийските етноси за железата, ламарините и т.н

33

Виктор

преди 5 години

До Анонимен 38Хипофизата се намира в главата. Още по точно се намира в ямка на черепната основа наречена турско седло хипофизата се свързва с главния мозък посредством хипоталамус.

32

Анонимен

преди 5 години

И на твоята жена, ако имаш такава, и наденат пранги 20 маскирани полицаи пред предварително подготвени камери, без да знае защо.... И тя ще крещи!Уважаеми, тя е кметица и като такава следва да се придържа към някакъв етикет. Има много хора на нейното място, с по-ниска длъжност от нейната, които се държат много по-достойно.

31

До 37/

преди 5 години

И на твоята жена, ако имаш такава, и наденат пранги 20 маскирани полицаи пред предварително подготвени камери, без да знае защо.... И тя ще крещи! А за Бенчо няма пранги ... Пуснаха го без обвинение да се "лекува"! От "стреса", че бил в една стая с Митьо ...

30

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли въобще къде се намира железата хипофиза?В питата!