45

Цецо

преди 5 години

Стара новина....

44

Rado

преди 5 години

Това е било и неговото желание. Голям човек и спортист! Мир на праха му!

43

hmn

преди 5 години

щото и японците са с къси крака и квадратни глави :)

42

Анонимен

преди 5 години

Кога ли ДАНС ще ударят таа Медия , само крадени Статии тука и така Бизнеса върви и то на 100%

41

Анонимен

преди 5 години

Само неразбрах.ДНК...защо?то турците..и кадъмите се познават отдалече..къси крака ,квадратни глави...То тогава в българската коч...кошара всички сте турци...

40

Анонимен

преди 5 години

Само неразбрах.ДНК...защо?то турците..и кадъмите се познават отдалече..къси крака ,квадратни глави...САМО ЛИТЕКС..Ама новия.....

39

Анонимен

преди 5 години

Най-големият щангист за 20-ти и 21-ви век само с 2 млн. лири ?!.Защо не му сметнеш имотите за милиони долари?Не ти пасва на хесапа и внушенията ли?

38

привет от Германия

преди 5 години

Турция направо е експлоатирала Наим безплатно ! Наим подобрява няколко световни и олимпийски рекорда за Турция , прослави Турция пред света , подобри също собствените си предишни рекорди ,които никой не е в състояние да подобри в тази категория поне още 100 г. напред ! А турците му плащали някакви си лири ,с които е успял да купи 2 къщи и да спести 2 милиона лири ,около 600 000 лв. ! Грешката му е ,че чрез турското посолство в Сидни емигрира в Турция , а трябваше да остане в Австралия !

37

ШибиРиби

преди 5 години

Е е значи имаме кържалийско кюрпе в Джапан. Ама малко парици е оставил Оглу ефенди, тия 200-$300К за какво и за кого по напред? Той Каракачанов само в един апартамент повече има, а нито е дигаш щанги нито е дълбал японска гейша

36

привет от Германия

преди 5 години

В новината нещо ми направи много неприятно впечатление - В Турция Наим е имал няколко недвижими имота / може би 2 или три къщи / и 2 милиона лири тоест около 600 000 лв. ! В България не плащаха добре на спортистите ,но виждам ,че и в Турция не им плащат добре ! Наим подобри няколко световни и олимпийски рекорда за Турция , а има само 2 милиона лири ?! Ако беше се състезавал за САЩ или Германия щеше да има стотици милиони долари ! Най-големият щангист за 20-ти и 21-ви век само с 2 млн. лири ?!

35

Турчина

преди 5 години

До привет от Германия гюбреджиятаТа мисълта ми е тази японка на какъв език е общувала с Наим ?! Защо се е решила да роди дете от него след като нямат общ език и не могат да се разберат ?!-------Точно пък на тебе ще кажат, защо се е решила! Щом се е стигнало до дете явно са намерили общ език ти недей им мисли!

34

Анонимен

преди 5 години

Че беше голям в тежката атлетика-беше,но има и други толеми имена!

33

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияИмаше такъв виц.Морски гларус от Поморие се хвали че цяла вечер "общувал" с една норвежка.И другите гларуси се зевзечат и го питат- Ти на какъв език си говори с норвежката.- Ами пъхнах и "преводача" в ръцете и тя се занимаваше сама с него през цялото време.

32

ШЕГА

преди 5 години

Турците отдавна правят опити Мъж да роди , явно са успели .Голям пробив в Акушерството .

31

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия"А и много ми е интересно на какъв език са общували японката и Наим ?!"---На немски, бе! Като теб, като твоя немски. Ама, ти сега май говориш на германски, а? :)

30

Анонимен

преди 5 години

На тази не и е до парите и наследството. Много по-голяма чест е, че е дъщеря на най-големия шампион-Наим Сюлейманоглу!

29

Анонимен

преди 5 години

"Японката Секаи Мори е дъщеря на Наим!"Значи, японката Секаи Мори е туркиня, дъщеря е на "турчин от български произход".Както дъщерята на Ицо Стоичковия пък е омъжена за "българин от турски произход",както пише в една публикация на сайта от сутринта. :) :)

28

привет от Германия

преди 5 години

Ако някой е слушал интервюта от Наим сигурно е забелязал ,че българският му език беше пълен с грешки ,все едно слушаш боксьора Ивайло Маринов / Исмаил Мустафов / ! Турския му език на Наим беше също много зле ! В YouTube има клипове от интервюта с Наим както на български така и на турски език , така че ако не ми вярвате гледайте ги ! Та мисълта ми е тази японка на какъв език е общувала с Наим ?! Защо се е решила да роди дете от него след като нямат общ език и не могат да се разберат ?!

27

Анонимен

преди 5 години

Малка подробност обаче е, че за да получи наследство трябва да си смени гражданството с турско. Чужди граждани нямат право на наследство в Турция..Голям фантазьор си. Няма такова нещо. Вземи попрочети и се поограмоти малко

26

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас нормалните ХОРА