7

Анонимен

преди 5 години

Моят обича да се намотае в леген

6

Анонимен

преди 5 години

Имат удивително усещане за топлина и уют. Една люта зима си спомням два котарака се сбиха в двора ни но понеже вечерта се изви снежна буря, пренощуваха като първи приятели под една дървена скара.

5

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо щях да кажа "британските учени", обаче видях, че с това започва статията. Все пак браво, че продължават да откриват топлата вода.

4

Edin

преди 5 години

Тази сутрин трябваше да пътувам рано, но винаги преди да тръгна на дълъг път проверявам масло, антифриз и спирачна течност. Та отварям капака на Витарата и какво да видя над левия калник до възуховода към въздушния филтър лежи котенце. Малко и ококорено, явно се е скрило там на топло вечерта, под нагрятите ламарини или се е скрило на сигурно място от кучетата. Хубаво че го видях и го пуснах, не ми се мисли ако бях потеглил с него и то реши да скача в движение...

3

пепи

преди 5 години

Моята писанка която почина наскоро след 17 години нямаше такъв проблем.Спомням си първия ден в който я взех от улицата.Вънка в най големия студ,мяукаше едно беличко злато.Аз я взех,тя даже не се възпротиви и я протегнах към майка която гледаше от балкона.Живеем на първия етаж.След като се върнах,тя се беше проснала в хола на дивана и спеше с корема нагоре,след като се беше наяла.Тъй че всичко си е до атмосфера.Ако животинка усети че стопаните на жилището са добронамерени към нея,почва да си спи.

2

Нафърфорий

преди 5 години

Интересни животинки са, който е имал котка, го знае. Останалите, разбира се, ще кажат, че съм *** и *** едновременно...:)

1

:):)

преди 5 години

даа ,нещо вярно от Албиона :)