23

Анонимен

преди 5 години

Къде има апартаметни по 700евро /квадрат да вземем и ние по един....

22

До 23

преди 5 години

Ти щом не си от "простолюдието" нормалните хора не са политици ти за цар ли се имаш

21

Ха-ха

преди 5 години

Абе що гледате все в чуждата паница, ами не мислите как да напълните вашата :)Войводата и да харчи и да не харчи все ми е тая.Аз мога да харча само моите доходи.

20

Анонимен

преди 5 години

И все пак, колко струва общият с жена му апартамент? Защото тия увъртания може да се изяснят само ако каже, колко е квадратурата и стойността на общия имот с жена му. И как се купува с депутатска заплата апартамент от 210 квадрата.На неговото писмо ли да се вярва или на неговото говорене.

19

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието сте много завистливо племе. Някои от вас имате по 3-4 апартамента, за да "има за децата", но като видите, че някой си е купил ЕДИН апартамент, веднага започвате да хвърляте кал и злобно да пръскате слюнка.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя има и дворец в Балчик и народа някой ден ще има имения

17

тр

преди 5 години

*** Майдел и Мария Габриел от едни селянки станаха и темултимилионерк с къщи по 25 декара в Испания Австрия и тнт и всички от герб са такива

16

Анонимен

преди 5 години

Едни хапват на ден храна за 1000 лв други за по 2 лева едни живеят с 25 хиляди евро на месец или със стотици хиляди евро други цели семейства с общо 200 лв на месец пенсия това е демокрацията

15

Анонимен

преди 5 години

А това, че носят костюми за по 5000 лева ?А това, че ядът всяка вечер в ресторанни с 12 степенно меню и 40 годишно вино, което си е по 300 лева на вечер ? Че само гардероа на господина е поне 50 000 лева, а хапванката му на година е още толкова...

14

Анонимен

преди 5 години

никои не ти вярва прасе грозно наречено каракачанов от паричен фонд

13

смях

преди 5 години

Мухахахахахааххаахх 169 квадрата жилище в София, повтарям София, за 114 000 лв. Тоя луд ли е !!!!!! Нас ли прави на луди. Останалите глупости, дори няма да си направя да коментирам.

12

Djon

преди 5 години

И аз немам жевея под наем едвам свързвам двата края, моля повервайте ми

11

Анонимен

преди 5 години

Е, не обиждайте вЪйводата, бре!Че, то 200 кв/м жилищна площ дом ли е!?Неее..., то си е направо една скромна гарсониерка!Ей, го на и 10 години ипотека ще плаща, ами ако утре остане без работа как ще изплати скромната си квартирка!?Сиромах човек е вЪйййводата ни, народен!

10

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов защо се правите вие от ОП на глухи за думите на Зеев, че Илинденското въстание не било българско? Вие, които първи трябваше да скочите? Или вас ви има само когато трябва да делите баницата?

9

ПроСоТо

преди 5 години

и да спука гума нещастника,който нарече тая bag shit "воеводата"!!!

8

ПроСоТо

преди 5 години

тоя си построи "каракачанския комунизъм"....па викате,че немало полза от това да си бил доносник на "комунистическата" ДС..?СИЧКОТО "светло бъдеще",което ни обещаваха,стана притежание на такива като него..Ура!..Да живей!

7

Ташунко

преди 5 години

тоя бая пръстени образува на шкембето, а ние да се мъчим плочки да правим и сега на познай цената ли играем?

6

Каракачанов-ДС агент

преди 5 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

5

Анонимен

преди 5 години

Каракачанката ще си предостави безплатно мезонета за служба на родината но ще си вземе казармен дворец.

4

Манипулю

преди 5 години

Уф, огладнях...