202

Йово

преди 5 години

Хибридната война срещу Русия е в ход но се избегва да се спомене факта че Беларус и Казахстан са в ОДКС и няма как да влязат в НАТО. Отгоре на това всички източни държави в ЕС имат квоти които ограничават производството им. За разлика от тях държавите в ШОС нямат квоти и пазара е в пъти по голям от този на ЕС и САЩ взети заедно. Хубава статия но за овце и промити либерални мозъци.

201

ПЕНКО

преди 5 години

ТОВА Е УНИКАЛНА СТАТИЯ !!! БРАВО ЕЛЛИ !!! ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧИТАТЕЛИ, ЧЕ В КАЗАХСТАН 55% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е РУСКАЕЗИЧНО И В БЕЛАРУС Е ЦЯЛОТО ??? ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ КАЗАХИТЕ СА ВОЮВАЛИ В НАЙ-ТЕЖКИТЕ ЗОНИ НА ВОЙНАТА С ХИТЛЕР ??? КАКЪВ ЗАПАД ВИ ТРЕВОЖИ ...ВЕЧЕ НЯМА ЗАПАД ...ПРОСТО ВАЛУТА С ВРЕМЕННА СТОЙНОСТ !!!

200

Жибор

преди 5 години

Докато Русия се справя с Казахстан и Беларус,прозападния сценарий ще влезе в Кремъл.

199

Щирлиц

преди 5 години

До привет от ГерманияНе,не става хубост насила.Американската посолка искаше да ни види най-много 5 милиона.Ето това е диващина,както и хвърлянето от самолети на играчки-бомби,сещаш ли се?

198

Анонимен

преди 5 години

О явно запада ще къса от Русия парче по парче.Но китайците направо ще си я изкупят цялата.

197

Анонимен

преди 5 години

Голямо врякане по руският агресор, *** като купуваха бракуваната ни продукция, като внедряваха повечето иновации и градиха производство, като даваха горива почти за без пари, татко ти не викаше, че са агресор, вероятно и къща е вдигнал, и вила.. айде малко по-обективно. Всеки си гледа интереса, нещата не са черни и бели - това и на децата е ясно сороcoиден трoл

196

привет от Германия

преди 5 години

На фона на руската агресия и диващина , нормално е съседните й страни да искат да членуват н НАТО ! Насила хубост не става и руската *** трябва да го разбере ! Нито един нормален човек и патриот не иска страната му да е роб на руската *** с изключение на българските рубладжии ,които през комунизма дори предложиха България да стане 16-та рупублика на СССР ! Хората имат патриоти и се борят срещу руската агресия , а българите си имат рубладжии ,които се мъчат да натикат страната в руски ръце

195

някой

преди 5 години

Някой говореше за Китай, как работели за шепа ориз и някакви такива.Върнах се от Китай преди няколко месеца, тия са ненормални бе, Шанхай и Пекин са направо в космоса в сравнение с насраната европа, при това за 30 г. Шанхай особено много ме впечатли, тоя район Пудон от някаква тиня и кал за 30 години са го направили така, че Дубай е някакво "недоносче" както казваше Бай Тошо. В Шанхай заплата 1500$ си е средна, смятай къде са..

194

тато

преди 5 години

Селяни не се косете за Русия и тя има лостове за влияние , почти половината население на Казахстан са руснаци , само да им свирне Путин и ще ги разцепят , после няма да са интересни на никой с толкова много дългове . Лукашенко е пионка, лесно заменяема.

193

хахахахха

преди 5 години

До АнонименРУСНАЦИТЕ ИЗДАЛИ ДА ЖИВЕЯТ УНАС.НИКОЙ НЕ ЖИВЕЕ УНАС .ИДВАТ НА ПОЧИВКА В СОБСТВЕНТИТЕ СИ ИМОТИ ЩОТО "СА БЕДНИ" И ПОРАДИ ТОВА СИ КУПУВАТ ИМОТИ И ЗАД ГРАНИЦА -ЛЯТНА ВИЛА ВТОРИ ДОМ ЗА ОТПУСКАТА.

192

хахахахха

преди 5 години

До Анонимен БВП НА КАЛИФИРОНИЯ БИЛ ПО ГОЛЯМ ОТ РУСИЯ -БУАХАХАХХАХААХА САМО ДЕТО КАЛИФОРНИЯ ФАЛИРА ОТ 01.04.2016Г. ОФИЦИАЛНО КАКТО ГО НАПРАВИХА ОЩЕ 12 ЩАТА И 33 АМЕРИКАНСКИ ГРАДОВЕ ПРЕВЪРНАТИ В ГАТА.АБЕ АМЕРИКАНСКИЯТ СЛОН Е НАЙ ГОЛЕМЧИЯТ СЛОН АМА НА ДЪРВЕНИ ТРУПЧЕТА

191

Анонимен

преди 5 години

Фейк нюз !

190

Анонимен

преди 5 години

Белким влезнат в ЕС и по - бедни и скъсани от нас, че име ни излезе...

189

Анонимен

преди 5 години

До usa = на джуджеБВП на щата калифорния е по-голям от този на Алкохоликоландия.

188

Анонимен

преди 5 години

До ЕлиА иначе в лекарския форум плачете, че няма здравеопазване в БГ.Плачат ама руснаците идват да живеят у нас, сигурно защото е по-лошо. А на теб ти пожелавам да се лекуваш в Русия!

187

Тиз

преди 5 години

До азНай-големите заводи на VW са в Русия, сега правят огромен завод на Мерцедес в Подмосковието, има унивеситети където учат хиляди студенти от западна Европа.Ахахаха ахахаха най-големите заводи на Фолксваген и Мерцедес са в КИТАЙ.Това за хилядите западняци, които учат в Русия дори няма да го коментирам.Ненормалник!

186

Анонимен

преди 5 години

Русия, никой не я пита!Готова ли е, не е ли, на никого не му пука.Никой не иска вече да води ойни, всички се стремят към осъвършенстване и по-добър живот минаващи през добри отношения и работеща икономика.Брътвежите за войни, унищожения, величие и превземане на света вървят само в Московското блато.Колкото по-скоро дойде края на Империята на злото, толкова по-добре за света.

185

Анонимен

преди 5 години

По скоро Казахстан ще стане част от Китай отколкото да влезе в НАТО.Впрочем и Русия трябва да внимава да не се окаже в същото положение,защото това море от хора в Китай рано или късно ще залее съседните на Китай държави.

184

U2

преди 5 години

Бреееей, нали уж Русия беше супер атрактивна! Какво стана! Всеки си плюе на петите и беж към гнилия Запад. Глад, мизерия и дезинтерия. Корупцията е прояла всичко. Трябва да си *** да живееш в такава действителност.

183

Анонимен

преди 5 години

Грузия имаше три щатски бази в руско грузинската война цялото оборудване станало руско. Нищо чудно Казахстан и да влезе по поръчка на Кремъл, да напазарува натовска техника и после да излезе и да я хариза на Москва. В дипломацията не всичко казано е истина, повечето истински намерения са скрити. При огромното лъгане от запад и на изток стават артисти. Учат се от батковците.