13

Бонд

преди 5 години

Опа, Галардо виждам че сте компетентни, но бихте ли ми обяснили, защо шефчето ви Томас не ми плати ремонта на личната му къща? Имота му е луксозен , в Бояна е, звучи като клише. Интересното е, че и архитекта на къщата го отнесе.

12

Сата НАТО

преди 5 години

Уникални местоположения на локацията... Уот да фак!

11

Кочо

преди 5 години

Панелното строителтво няма нищо общо с комунизма, не бъркайте нещата. То възниква в началото на 20 век в Ню Йорк, като предимствата му са, бързо изграждане, сръвнително ниска цена и много висока здравина. За моя голяма изненада, в големите западно Германски градове има много панелни блокове, наподобяващи нашите, както и в Англия например. Недостатъка на блока, независимо дали е панелен, тухлен или картонен, е че имаш много съседи, което не е задължително лошо.

10

някой

преди 5 години

"Дизайнерски" всъщност означава, че вътре няма един прав ъгъл.

9

Дядо Хю

преди 5 години

Всъщност, хубава статия.

8

Анонимен

преди 5 години

До Язекатова е клишето, аз го смятам иначе. При клишето взимаш товйта заплата, половината на жената и изплащаш вноската за 50 квадрата лукс, както си го описал. При истиснкия лукс вземаш двете заплати умножаваш по две и ако смяташ че два живот не ти стигат да го изплатиш, значи вече е луксозно.

7

аз

преди 5 години

До ЯзекаИ да гледа към задния двор на комшията животновъд

6

Язека

преди 5 години

Aз знам как - 1/трябва да е на макет, а не вече построен 2/Да е в атрактивна локация - Бонсови поляни или Витоша 3/Да има септична яма в близост 4/Обявената квадратура да е поне 2 пъти над реалната 5/Цената - да е възможно най-висока и да не е обвързана с качеството. 6/Артистичен - всякакви скосявания са добре дошли. 7/Еко - да няма асфалтов път в радиус от поне 2 км

5

Анонимен

преди 5 години

Затова учим и работим. За да изкарваме парички, за яки колички, лащички и женички :)

4

Горан

преди 5 години

Ами, всъщност в панелките са вложени доста здрави и дълготрайни материали, не е случайност, че повечето от панелните сгради продължават да се извисяват и до днес. Това, че социалистическият строител, били те виетнамски работници, или пък войници от строителни войски са работили лошо, и съответно е много трудно, ако не и невъзможно да се открие панелен блок с прави стени и подове, не е по вина на типа на жилищата от онова време.

3

Шикългрубер

преди 5 години

Влизал съм в доста къщи с италиански цветни мрамори, кристал и скъпи дървесини, но кичозни та ти се драйфа.

2

Горан

преди 5 години

Лукс, това неминуемо означава нещо, което или не можем да си позволим, или можем да си позволим на доста висока цена. А, дали луксът ще ни гали сетивата, вече е въпрос на вкус, и на индивидуални усещания. Така, че няма как понятието лукс да не е субективно.

1

Анонимен

преди 5 години

Хората, до такава степен им е набори, че панелката е нормална жилищна сграда, че всичко с ограда и двор, изглежда като палат ...