43

Анонимен

преди 5 години

Кагато му прибираха парите всичко бе наред, сега ореваха света, че не бил техен.

42

Анонимен

преди 5 години

отдавна трябваше да са извън закона и в затвора.

41

Анонимен

преди 5 години

Времето на Идеологиите свърши.За добро или зло - но е факт!Днес света се намира по пълния контрол на наднационалните мега-корпорации и глобалния финансов елит (топ банкерите).СловоБлудието с което ни промиват мозъците от напълно контролируемите мас медии за демокрация, свобода на словото, на бизнеса, на изкуството и културата са за наивници.Ние сме толкова "свободни", колкото ни позволят!Предстои ни глобална чистка, а мотото под което ще бъде проведена е без значение, важен е резултата!

40

Кирето от БСП-то

преди 5 години

Месечинке,стига ги омайва,че ще се сетят пак за куфарчетата с марки и ще ме почнат!

39

Анонимен

преди 5 години

БСП обеща чистка.Аре ве! Честна пионерска! Никакви черни каси! Само куфарчета!

38

Анонимен

преди 5 години

До 158Остана и себе си да очисти като настоящ собственик на Техноимпексимпорт.

37

Винету

преди 5 години

До 32, 35 и разни други подобни червени анонимници. Абсолютни глуппости сте написали. От злоба, че ви спукаха един от мафиотските червени мазоли. Стига с този изтъркан номер "А вие защо биете ***?", жалки сте.

36

158

преди 5 години

Корнелия поизчисти олигарсите, ако направи и тази чистка, другите избори може и да бие гербавите.. Аз лично и желая успех. В момента са най-малкото зло в парламента. Разполагат и с много по-качествени хора, щото то аман от калинки. Ама дъртите социалисти как я плюят тези днии.. настъпва по мазола. Куражлийка е.

35

месара

преди 5 години

само така, чистка трябва, всички бсп милионери в ндк на другарски съд, и после разстрел в тунела! въпроса обаче е, от кои да се започне, от горе на долу, или от долу на горе!

34

Анонимен

преди 5 години

Ами сега кой ще плаща кебапчетата на Бузлуджа и Копринка?

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБСП взеха властта,те имаха стотици хиляди гласове повече от ГЕРБ,но изборите отново баха фалшифицирани,а Нинова даде крачка назад,незнайно защо.Ако Нинова не защити хората си от БСП,по-добре да си ходи!Че гербаджиите побесняха,когато ген.Радев спечели.Такава злоба.

32

Чистач

преди 5 години

Ако почнат да чистят в БСП ,няма да сотанат хора там - всичкото комунист е милионер и далавераджия. Това са разрушителите на България.

31

Анонимен

преди 5 години

БСП видяха че с практиките които имат от 30 години няма да се докопат скоро до властта и взеха да се правят на честни и мислещи за народа, обаче едва ли ще им се върже някой в повече от това ,което вече имат като подкрепа...

30

Анонимен

преди 5 години

И БСП не са цвете,но са 1000 пъти за предпочитане пред ГЕРБ,които тотално разсипаха страната,управляват чрез насилие,страх и тотална диктатура.И сме се превърнали в концлагер,вместо държава.Бяхме държава,а сега сме беззащитно племе.

29

Анонимен

преди 5 години

До Шопо По-добре климакс , отколкото като Баце все да е в цикъл, незадоволен и все някой да му е крив за нещо, но никога той самия.

28

Vuzmezdie

преди 5 години

По-надолу колегата изброил: "Ами Гергов, Гущеров, Златев, Манджуков, Инджов, Гуцанов, К.Добрев, В.Арабаджиев, А.Райчев, Цеко Минев ,Дионисиев,Банев Р.Овч. и още знайни и незнайни милионери ..." Мила комсомолке, Дени, бе спри се!! От малка си започнала да лъжеш! Нали трябва да закриете Партията за да няма олигарси и богаташи с криминално минало. Просто не става - до следващия гаф.

27

Анонимен

преди 5 години

Е всеки който е арестуван се разболява от много болести и съда ги освобождава тържествено с почедти нищо че има и един куп оръжия да и жив и здрав българския съд и слапаното правосъдие

26

????????

преди 5 години

КАКВО СТАВА С ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОЧУДИХА СЕ КАКВИ НОМЕРА ДА СКРОЯТ НА БСП САМО ЗА ДА НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПРОТИВ ТЯХ ВСИЧКО Е ОТ СТРАХ ЧЕ БСП КОРНЕЛИЯ ИМ Е ЛЮБИМКА - АЗ ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ КОИТО СА АРЕНДАТОРИ И СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЩЕ ВИДИТЕ МНОООГО ПО ГОЛЕМИ ЖИЛИЩА И КОЛИ УСТРОЕНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО КАКТО СЕ КАЗВА

25

Анонимен

преди 5 години

Трябва да почнат от корнито и Кирчо добрев

24

Анонимен

преди 5 години

бсп - ояли се олигарси мислят за народа...