22

Анонимен

преди 5 години

До 21Това с прякорите иде от партизанските години на Тато. Тато е бил "кръстен" Янко. А след 9ти 44та агентите на ДС както и тяхните слушалки са имали псевдоними/прякоги като агент Гоце и прочие.

21

65

преди 5 години

Кой знае на кой остров си пече дупето. Дайте му снимката,може пък да е у наше село.Що давате Очите.И всъщност защо трябва на всички мафиоти да им се казват прякорите?

20

Анонимен

преди 5 години

вижте по болниците то здрав престъпник у нас нема

19

Анонимен

преди 5 години

Изчезнал по време на акция.

18

Изнервен

преди 5 години

До 2, 3, 4 анонимници. А бе колко пъти да ви обясняват, че този Янков не е от ГЕРБ, а от някаква местна коалиция "Сила". Аман от мръсни иддиоти като вас, които от злоба и завист са готови да напишат всякакви измишльотини.

17

Анонимен

преди 5 години

ИИИИ, тоя Интерпол се не спря бе, половината ни черноморски общини без общинари останаха бе, нас сиротни оставиха...И тия, дето са ги избрали за общински съветници, въобще не са знаели какъв им е бизнеса... Таквиз убави батки си имаме, те да ни ги арестуват, мискините

16

?!

преди 5 години

Има ли нещо мнормално в нашата държава?

15

терминал 2

преди 5 години

изнасяйте се , тоз който остане ще го "оправят" всеки мандат .

14

Брутал Дилдо дот ком

преди 5 години

Очи, клюнове, самоковци, паши, братя, други братя, соколи, пожарникари, комунисти, главни прокурори. Не видях никой от тях (живите де) да изтърпява некво наказание, що така?

13

въх

преди 5 години

вчера ли се сетихте за тези дейности на господата.....Стига сте ни занимавали с тия, занимавайте и питайте МВР какво прави

12

3311

преди 5 години

За МВР или нищо или добро - като за умрял.Колкото до бате Пейко - общинаря търсенето трябва да продължи по канавките на Родината, явно много знае и трябва да му се затворят устата. Има голяма вероятност и да не се намери този колос, тази еманация на българската общинска управа. Някой все пак трябва да поеме ударите на съдбата за сменка на живите и арестуваните, които са много болни и невинни. Какво в края на краищата са некакви си 100 млн. изпрани и окрадени, гати държавата, като не може да

11

Циник

преди 5 години

Общинари...дупЕтати...цветА на нацията!Еманация от честност, принципи, и чувство за дълг към Родината!

10

Анонимен

преди 5 години

Га крадаха не им беше лошо, ама като ги хванаха и се разболяват рязко. Всичките са болни и инвалиди. Качат ли се в Роус Роисите и Бентлитата, рязко се излекуват.

9

Анонимен

преди 5 години

Първо ги пускат после почват да ги издирват едни големи приказки и нищо насреща, дори една магистрала не можем да построим викаме турците да ни строт магистрали и да ни залавят престъпниците Боко иска да сме зависими от Турция и ходи при Ердоган да му целува краката и му подарява разни газопроводи.

8

Анонимен

преди 5 години

А в къщи търсиха ли го? Може пък да е и общината , ама да си е оставил брада вече и да не могат за това да го намерят...Или просто чакат някоя друга полиция /напр. турската/ да им свърши работата

7

Тошо артиста

преди 5 години

По мое време казах. Системата е сбъркана. Направо си карате с непроменена система. Моя приятел . Бавареца Дитрих Геншер, като му бях на гости 1987г./ видях работеща система. Направо ми разби социАлизъма в главата

6

Анонимен

преди 5 години

ейййййййй, тези общини си ги взеха под аренда,бе.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - За Бенчев ни проглушихте ушите, че бил от БСП, въпреки че той никога не е бил.Бенчев е характерен пример за клиентелизъм! Правят си взаимни услуги с бсп-то. Кирето каза, че бсп-то не ползват "черна каса", вместо това използват куфарчета.

4

Шопо

преди 5 години

Къде,къде !!! В ЦК на ГЕРП,къде да е ?!!!

3

Анонимен

преди 5 години

За Бенчев ни проглушихте ушите, че бил от БСП, въпреки че той никога не е бил.А за Янков, пълна забрана по телефона да се споменава, че е от ГЕРБ.Жалки сте.