13

Ddd

преди 5 години

Всички държави трябва да наложат такива мита на китайските стоки. Китай с тези дъмпингови цени унищожава цели промишлени отрасли в развитите държави. Да не говорим че ниските цени ги постигат чрез използването на робски детски труд, и чрез пълно незачитане на международните търговски правила, включително икономически шпионаж и тотално унищожение на природата.

12

Анонимен

преди 5 години

"Когато американците се съгласят да работят за 4 долара на час"Какви ти 4 долара? Много китайци работят за по-малко от долар на час.

11

Анонимен

преди 5 години

Когато американците се съгласят да работят за 4 долара на час, тогава и американските стоки ще станат конкурентни на китайските и няма да има нужда да си произвеждат всичко в Китай.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега един път гражданите и малките и средни собственици(производители) на САЩ ще плащат по високи мита, втори път пак същите ще плащат и по високи мита за износ към Китай, и ще се наложи да си затворят и пазара на там. И какво стана, бизнеса ще има по малко крайна печалба, от там ще вдигне цената за потребителите, и единственият който пълни джобовете се оказва ЧИЧО САМ за да си пълни дупките в бюджета за военно промишленият комплекс.( бюджета за програмата по ф35 досега е над един ТРИЛИОН)

9

Анонимен

преди 5 години

Сега американците ще ходят боси, без Найки, без китайски дрънкулки. Само ще обеднеят, пак ще внасят от Китай стоки, не могат да произведат в САЩ нищо. Произведеното в САЩ ще бъде не 25% по-скъпо, а 25 пъти по-скъпо.

8

Мда

преди 5 години

Тия приказки,че САЩ са на ръба май ще излязат верни.Като гледам как тръгват ва банк-всичко или нищо.Но за себе си са прави-по-добре да рискуват с яростни атаки по всички фронтове сега,когато са все още силни,отколкото постепенно да залезнат.Последна възможност,дето се вика.Очертават се интересни 5-6 години.

7

Отец Перламутрий

преди 5 години

До ДОЙЧЕИ кпорината,чадо ,и коприната...

6

Путин

преди 5 години

Какво ли ще стане ако почна да продавам газ и нафта срещу юани???!!!

5

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Освен пиратки друго изобретение нямат само копират...

4

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с "състезанието" между капитала и плановата икономика, глобална свят и тем подобни измислици. И какво правим сега протекционизъм до дупка, щото иначе в канала. Ч и футските мантри за производство на зелен "амбалаж" и владението на света май почнаха да издишат отвсякъде.

3

Анонимен

преди 5 години

До 3 Анонименмо май ше я яде сащ, а ?Китайския дракон никога не губи. търпи но в един момент ще нанесе идар и край с икономиката на сащ

2

Бай Иван

преди 5 години

Ясно е кой - всички, най вече го отнасят бедните - както винаги

1

Да

преди 5 години

Така се пълни дупка в бюджета. Митата кой ги плаща?