15

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се прекръсти на Кафяво море, отдавна не е черно...

14

Анонимен

преди 5 години

До 11затова файда от много и особено продължителна работа - няма. трябва начесто да се почива , т.е. малки почивки, но на често. голяма дълга почивка - изморява повече и от работатанай-малко напрежение в една ситема създава равномерноразпределеният товар - азбучна аксиома!

13

Черно море

преди 5 години

Разболяват се тези които почиват в българия.

12

Причината е

преди 5 години

От не редовното пиене е.

11

Анонимен

преди 5 години

че това не е нещо ново, а е почти закономерност и има просто обяснение: докато работиш, малко или много си стегнат , "групиран", концентриран за извършването на определена дейност. тази напрегнатост , тази "групираност" по време на работа, потиска, задържа умората и стреса, даже и вирусите и ако не почиваш може да изпушиш, обаче пък като вземеш да почиваш , отпускаш клапана, "завърташ крана" и всичко дето си го натрупал излиза под голямо налягане навън... и рухваш изморен, въпреки, че "почиваш"

10

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ВИРУС!!!ИМА НЕРАБОТЕЩИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ :D

9

Анонимен

преди 5 години

Пишете пълни ГЛУПОСТИ.От почивка НИКОГА не съм се разболявал.Точно обратното!Излитам от София болен и на вторият час от кацането съм напълно здрав.ЗАБЕЛЕЖКА*В последните 20 години НЕ ПОЧИВАМ в Булга*ристан!!!

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Който ходи на...море.да знае;бацилите въфф водата се развъждат по...бързо и атакуват крехкия...градски организъм.Ходете на планина над 1000 метра надм.вис. и проблеми няма да имате.

7

...

преди 5 години

Епа явно е така както казват! *** 101% това е така само когато ходя на БГ морето! Инак и в Гърция и в Турция и в Испания, където съм ходил на море, това не е БАШ така! Явно тая статия е и по географски признак написана! Инак да за тия географски координати е на 101 да не кажа даже 102% вярна статията!

6

Здравейте

преди 5 години

Само на плажа с радиация не се разбжляваш навсякъде другаде дрискш и пиеш хапчета за разстройство и повръщане

5

Анонимен

преди 5 години

Защото не пиете достатъчно ракия, за това!

4

Анонимен

преди 5 години

Влезне ли ви малко фекална в устата... няма как да не се разболеете. Хваща ви малък и голям шлем в комбинация. Защо мислите постоянно рекламират лупедиум. Всички обясняват (ГРИП) ми не е грип, а са тръбите навътре в морето, където бълват ли бълват. Като ги завъртят теченията къде мислите отива тази вода?

3

Анонимен

преди 5 години

За близо 40 години не ми се е случвало да се разболея на почивка. Но не се пека като гущер по обяд, нито прекалявам с плюскането и алкохола. Наистина си почивам.За останалите - не знам. За да се поболяват си има причини. Вирусите са навред и за всички, но едни се поболяват от тях, други - не.

2

пена

преди 5 години

Аз като ходя в Гърция не се разболявам. Случва ми се само на фекаломорието.

1

Анонимен

преди 5 години

Защото полови Ата пият и се другата като животни, ек сза тва ...