10

Joe

преди 5 години

Всички ц ървули, които искат да се покажат, ходят в измекярски евтинии като Виетнам,Зимбабве,Камбоджа. Там най-скъпото нещо от почивката е самолетният билет.

9

ГАДОРЯН

преди 5 години

Моделка и мма боец! Класика в жанра. Сега питам за един преятел , с какъв коефициент на ентелигентност ще е щерката?!! Чакам отговори хехехе.

8

Един

преди 5 години

Таа па коя е?

7

Циник

преди 5 години

Елитния модел...елитната ку...отрошачка на модната ни къща за "компаньонки" е решила да се "установи"...гледам мъжествените черти на лицето и....бръчките на гнева около носа...и признавам...тази е "ветеран"...личи си всеки изстрадан лев в сметката и!

6

Бате Гойко

преди 5 години

"Виктория Джумпарова си призна..." - и тази е била на разпит.

5

Анонимен

преди 5 години

Това морски крокодил ли е?

4

Циник

преди 5 години

ММА боец ... току минал пубертета ( или още не ... при такива не се знае ) народен представител...от кол и въже...от кол и въже...и на това му викат Народно Събрание...*** пък от друга страна - и това е вярно - къФто народа...такива и "представителите" муТози поне - ще вземе пенсия като народен...значи му е останала някоя и друга читава клетка в куфалницата

3

Анонимен

преди 5 години

ММА "боец" Борислав Иглев-първа дружка на партийната пеперуДка Слави Бинев-прелитащ от партия в партия,сменящ архонство за фес.

2

ха ха хО

преди 5 години

Този убавец от Барековата "България без цензура".

1

Митю

преди 5 години

"Депутат и ММА боец"... И тук спрях да любопитствам.