30

Анонимен

преди 5 години

Тралалария.....и още нещо.

29

Nikolay

преди 5 години

До 34 БаничарчоГ-н Баничка)))Първо аз се представям с името си!!!Второ не ми се спори и навлиза в излишни спорове или пък да обиждам,така че Баце сипи една ракия,ако си продал топли банички днес,и гледай по-весело на живота,щом толкова те нервираме професионалните шофьори натискай газта на мах,засичай здраво и да не забравиш псувните!!!Прав си, не спасявам животи,но ако не сме ние кой ще ти докара сиренцето за баничката,а хляба,а тухлите за *** ти!!???Виж да си оправиш чувството за хумор!

28

баничар

преди 5 години

До NikolayРазносвача, не караш линейка ... не спасяваш хора. Не се превъзнасяй толкова с професията си, която сам си избрал. Вселената не се върти около драпането ти на топки докато караш камиона. Повече респект, когато спрете да се държите като танкове на пътя а останалите сме мухи...... ясно ли е

27

Nikolay

преди 5 години

T.I.R. означава Transit International Routier т.е Международен пътен транзит и за тъпите журналисти НЯМА превозно средство TIR!!!Професия "тираджия"състояние,има международен шофьор,звучи по-приятно)))И ние сме ХОРА,пътуваме хиляди км,в дъжд,пек,сняг и мъгла,далеч от семейство и приятели,без камиони и шофьори НЯМА да има НИЩО!!!!!Затова повече респект към нас,ясно ли е!!!)))

26

Бай Гроздан

преди 5 години

Без да се знае каква е била ситуацията няма как да се коментира дали може или не може да кара жената. И мен ме е засичал тир, който просто реши да мине в моята лента докато аз го изпреварвам и единсвено късмета, че не бях стигнал до средата на ремаркето ме спаси да не излетя от пътя и да успея да спра. Ако бях 5 метра по-напред щеше да ми се наложи да завия към насрещното през бордюра и да се моля да няма коли, защото иначе буквално влизах под ремаркето и гумите му.

25

Пешо

преди 5 години

Как въобще е възможно да загубиш контрол над автомобил през деня на прав сух път със позволена скорост 50? Дори и със 80 да е карала спирачки няма ли? Такива кифли колко съм срещал със някоя *** малка кола шари по пътя както и скимне без да гледа около нея какво се случва, без мигачи като кон с капаци ... царица на пътя.

24

Анонимен

преди 5 години

Тук е пълно с разбирачи. Един бърка Саудитска Арабия с Иран, други не знаят, че ТИР в България стана нарицателно за определен вид товарни камиони - влекач и ремарке, защото първите камиони в България с надпис ТИР бяха такива. Малки сте и не знаете. Тук един правилно каза за джип, и ксерокс, малко неточно го написа за камион, но примерно във Великобритания прахосмукачката я наричат на името на първата фирма, която ги е произвеждала.

23

Дарий Трети

преди 5 години

До АбеПич, объркал си се много. В Иран жените си шофират и винаги са шофирали.

22

Анонимен

преди 5 години

Араби са били затова са и помогнали, ако бяха дюнерджии евреи щяха да искат да си плати щетите само. И обезщетения за изживяната силна уплаха.

21

До sofeto

преди 5 години

Не е точно така.Чл. 72. На спирка в населени места водачите на превозни средства трябва да улесняват тролейбусите и автобусите за обществен превоз, които се включват в движението в същата посока. Това не освобождава водачите на тролейбусите и автобусите от задължението да вземат мерки за безопасност.

20

Христо

преди 5 години

До sofetoДали....мигача не дава предимство....ако ще автобуса да е само с пенсионерки....

19

Анонимен

преди 5 години

Така е мазен бизнесмен отвори на пътя и си мисли така че ще печели кинти а живота и здравето на хората му дреме му на шапката

18

Ного прос

преди 5 години

Аз карам бус и на него имам табела TIR защото ходя в Швейцария. Незнам ако ме блъсне някоя кола тогава какво ще пишат? Майка с дете размаза TIR.

17

Големия хълм

преди 5 години

До сата Нато: Колега в BG, тир значи камион, ксерокс-демек копирна машина, джип- сещаш се, щилка- моторен трион и т.н. Умници. Обясни им на журналята к'во значи TIR, щото дори и в национален ефир то използват.

16

sofeto

преди 5 години

За "болшинството" пишман-карачи дето никога не са чели и чули ЗДП, че само превозните средства на градският транспорт когато подадът сигнал за престрояване имат предимство "пред всичко и всички"!

15

Анонимен

преди 5 години

Между другото там е бус лента. Освен, ако я е изтикал през две ленти ...

14

Анонимен

преди 5 години

При първото усложнение на пътя, жените шофьори се вцепеняват и губят всякаква способност за адекватна реакция и влошават многократно сигурността на пътя за всички участници в движението.

13

:):)

преди 5 години

аман от нагли пръ.ли зад волана, особено пък в София.Ше се претрепе но като кон с капаци ще се вре ...това че е имсло дете с нея още повече я задължава да внимава...

12

Сата НАТО

преди 5 години

За да те засече ТИР се иска голям талант. По принцип не се напъваш да се състезаваш с тирове и автобуси. А, и за да изпреваря дъбилите: ТИР е конвенция бе, неграмотници!

11

Анонимен

преди 5 години

Жени редовно ми застрашават живота с неадекватното си каране, докато шофирам.