20

Анонимен

преди 5 години

на снимка номер десет идеята е да стане ограда с жив плет и няма нищо нелогично. И като цяло повечето снимки не са инженерни недомислици, впоследствие нещата са променени от първоначалния замисъл и затова се получват такива неща, които иначе са забавни разбира се. Видимо е например, че ЖП линията е неизползваема вече и затова има стълб на нея, накогашната Спирка е неизползваема е вече и добре, че иам ограда пред нея, да не висне някой да чака там и т.н. По скоро бих търсил за какво е мислено

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"жал ми стана за хората, работещи при подобни условия , увиснали на два дерека затиснати с няколко торби цимент." .... всъщност ако беше учил(а) малко елементарна физика нямаше да се притесняваш толкова.

18

хахо до до хахо

преди 5 години

Възможно е.А сега е още по-жална картинката.,т.е. вече почти половин век,три поколения.

17

До хахо

преди 5 години

Тоя лаф е стар - от 70-те е още

16

хахо

преди 5 години

90-те години имаше един лаф относно висшето образование: като знам какъв съм инженер,страх ме е да отида на доктор.

15

До Един от Северозап

преди 5 години

Кво става, къде е мъжът ти?Пак ли те изтърва за минутка и веднага си в нет-а ?Ще те наббива по мандибуллата после.

14

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия снимки от Русия!

13

Анонимен

преди 5 години

повечето снимки са забавни, но последната потресаваща - жал ми стана за хората, работещи при подобни условия , увиснали на два дерека затиснати с няколко торби цимент.

12

Анонимен

преди 5 години

Докога с претоплените манджи?

11

Анонимен

преди 5 години

СТЪЛБИ ВОДЕЩИ КЪМ НИЩО И ДРУГИ ОСОБЕНОСТИ НА ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

10

Един от Северозапада

преди 5 години

Ако не бяхте публикували от къде са копирани снимките, рискувахте да помислим , че сте снимали ремонтите, рехабилитацията или санирането на някоя гербаджийска фирма.

9

2 -

преди 5 години

За да оправят положението, съединили апартаментите два по два и се получили 5- и 6-стайни жилища.Тогава изведнъж се появили много кандидати да ги вземат и онези, на които предварително - на зелено, били раздадени жилища в този блок, останали с пръст в уста.Същият синковец е строил там и блока, известен като "Розата" - изобразили огромната роза на фасадата, за да прикрият сериозен дефект.Синковецът не е получил наказание нито за единия, нито за другия блок. Какво ли е продължи да строи?

8

Анонимен

преди 5 години

В повечето от случаите , не само в архитектурата , дори след дизаийн с малко грешки , намесата не счетоводители , менижери , администратори води неминуемо до подобни резултати. Сигурно сте запознати с себестойност , време до започване на продажбите и други недомислия.

7

1 -

преди 5 години

Пазете се от инженерни решения като това на сн. 16.Но много малко хора знаят как племенникът на една национална героиня /провъзгласена за такава през соца, сега окончателно забравена/, офицер от строителни войски, построи блок в "Люлин", като основите бяха разположени правилно, а всичко нагоре бе строено на обратно - това, което е трябвало да е северна фасада, се оказало южна. И камениновата тръба за тоалетната се оказала в средата на хола. За да оправят положението, съединили апартаментите

6

Анонимен

преди 5 години

Снимка 12 ...Не че и другите не са умопомрачителни.

5

Хуио

преди 5 години

Иван Костов е виновен - да му бера лайката, да му бера

4

Анонимен

преди 5 години

Тия снимки сте ги публикували вече няколко пъти.А какво да кажем за вашите журналистически недомислици, с които ни хвърляте в оркестъра всеки ден?

3

Анонимен

преди 5 години

На 14 е яко, що да не е... Като събереш аверите и има някой мноу пиян де те нерви, му викаш-Ае, братчед, я отиди в другата стая, има една гола та чака ... - Хихихихиихих :)

2

Анонимен

преди 5 години

На 4 е специализирано място, за инвалиди-велосипедисти. Мислте малко, преди да ги поствате .... И инвалидите на колела имат права.

1

Анонимен

преди 5 години

Показвате ни ги за амнайсти път.