69

Така е

преди 5 години

Правилно.Пушачите внасят два милиарда годишно в хазната , а не пушачите си стоят на топло.Сега ще гонят пушачите и от аквариумите.*** така е , като си мълчим. Тези работодатели със заведения ги направиха на луди с *** изисквания.Кой ще им плати за съборените аквариуми?

68

И.Б.

преди 5 години

А какво ще кажете за пушачите на Вашия етаж до Вашия апартамент или тези от партера, които Ви пращат много здраве с пушека си? Може да се страда от пушачи не само в заведения, но и в кооперацията. Държавата печели от всяка цигара, затова няма да забрани пушенето, колкото и вредно да е то за здравето на пушачите и нещастниците около тях.

67

no name

преди 5 години

Всеки уважаващ себе си пушач избягва т.нар. аквариуми. Предпочитам да изляза извън заведението и да изпуша една цигара, отколкото цяла вечер да седя в найлонов кимезарник смърдящ на какво ли не. Беше хубаво със залите за пушачи, с вентилация и т.н., но с тия найлони и остъклени градинки е отврат. Трябва да си мнооооого тежък наркоман, че да не можеш да изкараш няколко часа на 2-3 цигари изпушени отвън.А тия дето си вкарват и децата в аквариумите направо са за разстрел. ПП Пуша по кутия на ден

66

Анонимен

преди 5 години

да създаде и поддържа регистър на пациентите с психични заболявания----------------------------------за политици от ГЕРБ основно.

65

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗНАЯТ

преди 5 години

А КУПИХТЕ ЛИ СИ ВЕЧЕ ПАМПЕРСИ ЗА КУЧЕТО.ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ И ТОВА.

64

Тъпанар

преди 5 години

Бе аре стига с тази тема! Пуша! Пуша доста! Но не мога да си представя да се пуши там където се хранят хора! И какъв е точно проблема, да излезеш извън заведението да изпушиш една цигара? На мен не ми пречи. А тия смърдящи, найлонови части, по принцип ги отбягвам- миризливи са! Нямат климатизация!

63

Анонимен

преди 5 години

аман от досадници! че то не бяха пушачи, вегани, ***! всеки иска да наложи неговото! да обявят пушенето за наркомания, то си е и такова, и да се забрани!

62

До 62

преди 5 години

Ами в къщи бе, къде искаш. Навсякъде не може. Така е. Ако си в някоя нормална държава ще пушиш в заведение ама муки

61

Anonimen

преди 5 години

Край на безплатния обяд и алкохола в народното събрание

60

Wwww

преди 5 години

Много добре даже измислено. Българинът вечно трябва да заобиколи, да мрънка, да се прави на тарикат и какво ли не още. Нима в другите държави са по-прости. Излизат си пушачите вън и си пушат. И никой нито мрънка, нито загражда, нито се прави на тарикат. Всеки си спазва закона. В България всеки иска ред но другите да го спазват. Ако е засегнат лично, започва едно безкрайно мрънкане и недоволство. Е да ама не. Щом искаме ред, ще го спазваме.

59

Анонимен

преди 5 години

Чyмa да беше минала през България, за година-две щеше да отмине!От престъпниците на Гроб отърване няма!Само терминалите на аерогарата.

58

Анонимен

преди 5 години

Гербавата гнyc пълзи ли, пълзи...

57

Анонимен

преди 5 години

Тиквата съвсем изкуфя!Вече гние.

56

Анонимен

преди 5 години

До Ач 50Тройната коалиция само може да я сънувате.Няма вече демокрация, има ГЕРБераско ГЪРБЕНЕ за вас!!!

55

Анонимен

преди 5 години

100% съм сигурен че дори Сомалия и Мали не управляват толкова хаотично и безидейно като Боговата държава.(България не съществува от 10г насам)

54

Гвендо

преди 5 години

Браво на министъра! След като оправи здравеопазването, най-накрая дойде ред и на пушачите!!!!!! 😀😀

53

ноби

преди 5 години

до 44. ахмедчо, ти какво правиш с деца по кръчмите. писна ми от такива като теб. ми води ги на сладкарница бе. остави кръчмите на нас.

52

Анонимен

преди 5 години

Само удари за вас, червени престъпници!

51

Анонимен

преди 5 години

Къде да си изпушват акциза? Дайте им място, няма къде да го изпушват акциза и дедесето. Трябва да ги купуват и да ги хвърлят, само да плащат.

50

Анонимен

преди 5 години

Що бе и там ли пушат