12

Щерю

преди 5 години

Слънцето така може да те халоса по главата, че чак свят да ти се завие...

11

Анонимен

преди 5 години

Пенко, защо викаш?!

10

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ СЪМ НА 30 КМ. ОТ СОФИЯ . КАКВА ЖЕГА БЕ МИТОХОНДРИИ ...ПРОСТО СТЕ СИ ОСТАРЕЛИ ПОЛУУМРЕЛЯЦИ !!! ЗНАЯ ,ЧЕ ВСИЧКИ ОСТАРЕЛЯЦИ НИ ЧАКА , АМА НЕДЕЙТЕ С КЛИМАТА ...-СЪВСЕМ НОРМАЛНО ХУБАВО ВРЕМЕ Е -ТА ДА НИ ЗАВИЖДАТ ---ОТ "СВРЪХРАЗВИТИЯ ЗАПАД--ПРОПАД-ПАД"- ...Е ХАЙДЕ- "ЮГОЗАПАД-ГЕРМАНО-ПАД" НАД 35 ---КАКВО - ЖЕГА -ИМА ТАКЪВ ФИЛМ !!!!

9

Анонимен

преди 5 години

"тримилионен град" - явно и говорителката на линейките е слънчасала от жегата.==Тази същата говорителка в слушах как обясняваше, че времето за пристигане на линейката те го отчитали от момента на тръгване на линейката, а не когато човека се е обадил на 112. Обаждаш се в 08:00, линейката тръгва в 17:00 и пристига след 5 минути и за тях е пристигнала за 5 минути, а не за 9 часа и 5 минути, както е всъщност.

8

Анонимен

преди 5 години

В две различни превозни средства видях как припаднаха две млади момичета - около 18-22 годишни. Явно младите нямат издръжливостта на по-възрастните към жегите, но при по-възрастните последиците са по-тежки, ако се случи.

7

Бааа го

преди 5 години

Е какви жеги,30 градуса!?

6

kkk

преди 5 години

като чумави шилета ахахаххаххаха

5

Илиян

преди 5 години

Хайде да се обзаложим в какъв възрастов диапазон са припадналите? Познахте-до един пенсионери, обзалагам се. По цял ден щъкат по улиците и в градския транспорт като чумави шилета...

4

Анонимен

преди 5 години

Ами вие застроявайте де що видите петно, пък температурата ще се регулира от цимента. Този град вече прилича на бунище, няма никакво съотношение между зелени площи и бетон. Съни бийч в уголемен мащаб. Зимата гнусната мъгла и смог няма какво да ги издуха, така са нанцъцкани блоковете, че циркулацията на въздух е нула. Който прръднне в Обеля задушава целия град

3

Анонимен

преди 5 години

Линейките обслужват и София-област с всичките села, затова 3 милиона е числото.

2

Време

преди 5 години

Още малко и ще стане

1

Кръстьо Костов

преди 5 години

За щастие София не е тримилионен град ...