87

Анонимен

преди 5 години

всички коментари са глупави..ПРИЧИНАТА ЗА 'КРИЗАТА' ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА Е САМО И ЕДИНСТВЕННО ЗАПАДЪТ НАЧЕЛО СЪС ПАЛЯЧОТО ТРУМП.западната преса пише само дезинформация а единственната цел на сащ е венецуелският петрол и останалите природни богатства.ресурсите намиращи се в западно контролирания свят са изчерпани почти напълно и могат да се осигурят само насилствено от други страни като либия ,ирак ,афганистан ,венецуела.САМО ЧЕ КАТО ДОЙДЕ ДЕМОНОКРАЦИЯТА СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВА ЗАПАДНИЯТ ГРАБЕЖ

86

до 88

преди 5 години

Сталин го няма, но сталинизмът е тук. Комунизмът си бил отишъл? Я вижте България - комунистите ни тровят от над 60 години. Днес продължава да управлява ДС кликата от онова време. Комунизмът в България не си е тръгвал, а по света продължава да убива. Хората, които не харесвате са също от комунистическата клика и ДС кадри.

85

Анонимен

преди 5 години

Мадуро след като изтрепе противниците си ще се захване с "враговете с партиен билет". Като верен последовател на Сталин трябва да знае, че Сталин и Мао са избили най-много комунисти, няколко десетки милиона.

84

Анонимен

преди 5 години

Сталин умря преди сто години, комунизма го няма от 30 години, но за всички беди които стават сега още комунизма и Сталин са им виновни. Това се нарича евроатлантическа тактика. Вижте ББ и Цветко та от тези по просташки физиономии някой видял ли е?

83

Зозо

преди 5 години

На клетвата на Ердоган като президент, нашия пРезидент беше седнал до Мъдуро в залата. Какво ли са си говорили двамата ***?

82

Тинтири Минтири

преди 5 години

Не само Венецуела е в криза. Някои държави имат 14-цифрен външен дълг. И такива неослушни и волнолюбиви като Венецуела им пречат.

81

Анонимен

преди 5 години

Едно нещастие никога не идва само.

80

Гoшу

преди 5 години

Държавата да ти е окъпана в петрол и народа да ти е гладен, това само комунистите го умеят. Примери колкото искате, като почнем от *** на Путлaрах, Северна Корея, та стигнем до Венецуела. Добре че поне Куба поеха към САЩ, а Китай....там какво да говорим, не знам защо изобщо още се мислят за комунистическа държава :)

79

Некъф

преди 5 години

Поне схемата на краварите се изясни. Оставят някой диктатор да се самозабрави, а през това време смачкват държавата икономически и после го свалят от власт и създават илюзията, че идват на бял кон освободителите, а всъщност са бели поробители които те убиват бавно но сигурно чрез глад и мизерия защото източват икономиката на държавата в която живееш.

78

Анонимен

преди 5 години

Англия затъва а Тереза е като Ленин - само говори глупости

77

Симеонов

преди 5 години

Другари комунисти,да не сравняваме България с Венецуела.Венецуела е най-богатата на петрол държава в света,нашите природни богатства са скромни.И ако днес сме на опашката в ЕС по доходи причината е 45 г. комунистическа диктатура и 25 г. преход под диктовката на *** от държавна сигурност.Но днес имаме над 650 долара средна заплата,пълни магазини и безработица под 5 %.Ако цига ните можеха и искаха да работят безработицата би била 0%.А през 1997 след жан виденов започнахме от нулата

76

Загрижен

преди 5 години

До МЪКА В САЩЕмигрирай бе прЕателю! С твоите 10 копейки на пост ще си мултимилионер в комунистически боливари - мечта! Друга мечта е приятелство с Русия!

75

Българин

преди 5 години

Ние при евроатлантизма имаме тоалетна хартия и банани.

74

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе за това при евроатлантизма 3 милиона българи се изнесоха на запад да слугуват за мизерно заплащане. Умници.

73

Лъжем много

преди 5 години

Ние нали нас оправихме, та сега за Венецуела сме се загрижили. Отклонение от нашите проблеми обаче е винаги добра тактика пред народа да забрави за реалността на българина.

72

до 68

преди 5 години

Тебе те гонят Някакви нелечими мъки.

71

Мнение

преди 5 години

Този Мъдърко от където и да го погледнеш е за пребиване.Виждате ли любители на президентска република как един човек може да съсипе цяла държава? Това се отнася и за любимеца ви Путин.

70

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА

преди 5 години

Русия затъва финансово а фалшивия *** все по-силен като Ердоган :D

69

Анонимен

преди 5 години

Очаква се годишната инфлация да мине 1 000 000 %. Имат 22 млн. глави ***. Земеделието е само 5 %. Основно печелят пари от добива на петрол и газ. 30 млн. население и един не става и да каже, че така не може да се живее повече. Очевидно венецуелците им е промит мозъка доста добре за да не мислят.

68

Анонимен

преди 5 години

До 74Те за това маса кубинци се изнесоха в лошия САЩ след падането на санкциите нали? Смешници.