8

Щапаров Младши

преди 5 години

Говоря за паметника на връх Хаджи Димитър разбира се- не за Змийския остров.

7

Щапаров Младши

преди 5 години

Щом туристите го харесват,превърнете го в мемориал на Хаджи Димитър, Стефан Караджа, Васил Левски, Христо Ботев, Георги Бенковски, Гоце Делчев, Даме Груев и на всички други Български борци,загинали за народна свобода.

6

ШибиРиби

преди 5 години

Дайте им на тея лаладжии по една торба арпаджик докато копат Археология да сеят щото само с празни приказки дето всеки ги знае не се живее

5

Свой

преди 5 години

До 4 психопат малък и неразумно мислещ бих те нарекъл всяко едно нещо което е построенои може да бъде някакъв вид атракция или паметник трябва да се запази . Такива като теб *** съсипват паметници културни ценности от различни епохи . По начина по който мислиш ти дай да съборим и дяволският мост защото е построен от турци по време на робството . Заради такива немислещи и неуравновесени хора като теб няма туристи и не посещават тези места .

4

Анонимен

преди 5 години

WTFСтатията е за Бузлуджа, не за Змийския остров, започват издалеч, за да не се усети веднага човек."да бъде деполитизиран, запазен и ремонтиран като място за изложби на артефакти или произведения на изкуството"С народни пари искат да си ремонтират комунистическия символ.

3

Анонимен

преди 5 години

Трябват и пари.За това е посъбрала от тук,от там,та да сглоби малка статия.

2

WTF?

преди 5 години

Алисия, какво общо има змийския остров с вр.Бузлуджа и началника на отделение А? Май статията се получи микс от няколко статии?

1

Анонимен

преди 5 години

Защо не го показват този остров?