12

До Анонимен 6

преди 5 години

Да, бе! Не я е срам! Поела е донякъде разноските на момчето, но после е отказала да го финансира!Ти да видиш какви жени се навъдиха! Той благоволил да я придружи по време на летуването й на море, а тя, вместо от благодарност да плаща всичко, взела, че го зарязала, без да му плати авансово няколко дена морска почивка!А други безсрамници очакват, че като си ги поканил на кафе, ти трябва да го платиш! Има да чакат ... Поканвам ги, за да преспим еднократно, ама чак пъккафето да й платя! Как не!

11

Асен

преди 5 години

Днес.бг вие сте 100% бавно загряващи, това е "новина" на 1 седмица, той от няколко дни е при семейството си според същия Флагман, който цитирате.

10

Анонимен

преди 5 години

добре, че не е жена, че колко по-различни щяха да са коментарите...

9

!

преди 5 години

Бе те го намериха в Бургас момчето вече, преди няколко дена!!! Днес.бг пускат статии от миналата седмица!

8

Анонимен

преди 5 години

Дано да е жив и здрав и дано наистина да са го намерили. Иначе аз се чудя... едно време как сме живяли без GSM-и и Интернет? По цели месеци ме е нямало вкъщи и никой не е пускал молба за издирване. Сигурно някой познат от време на време е казвал на майка ми... "видях го там (някъде)" и тя е знаела, че съм добре и толкова...А иначе не е като да не са убивали хора едно време или пребивали или отвличали или изчезвали. Даже повече са убивали, но просто нямаше тия медии за да разпространят тия неща.

7

аз-ът

преди 5 години

има ако им позволиш. отказвам да се женя и всичко е на мое име. дете рантутя- жена не !

6

Анонимен

преди 5 години

" но тя си тръгнала от него и го оставила без пари и сам"... Какви уникални *** има, не е истина...

5

Ф

преди 5 години

нАМЕРИХА ГО МОМЧЕТО.

4

Анонимен

преди 5 години

Вчера по Гр писаха, че е намерен. Непознат господин му услужил с пари. Човекът държал да остане анонимен. Кое е вярно сега!?!

3

niki

преди 5 години

Силно се надявам просто да е пиянствал 2 дена от мъка и да се върне жив и здрав. Дано не е направил някоя глупост, че то като си на тия години и те зареже приятелката ти идват едни мисли....

2

Анонимен

преди 5 години

Изглежда свястно момче, не е някакъв татуиран батка... Дано да не си е причинил нещо, след като е бил зарязан...

1

Анонимен

преди 5 години

Млади хора, не се подлъгвайте така...кой знае няма какво на морето, а е самият ужас....