7

мечтател

преди 5 години

Хубаво би било да следваш мечтите си, но дали някой си мечтае да кара 6оклукчийски камион, да чисти т.оалетни, да сменя памперси на старци и една камара други неприятни професии?

6

Анонимен

преди 5 години

Странно животно е българина, най-обича да мрази и да плюе. На хубавите коментари има палец на долу - защо....?Браво на хората, които следват мечтите си!

5

Анонимен

преди 5 години

Поредната хипи простотия, вместо момчето да поеме семейния бизнес на баща си, той станал хипи безделник - голям успех. Имал стартъп? Обучавал кайт инструктури? И най-важното пуска дълга коса и открива любовта, най-вероятно към твърдата дрога. Няма нищо по-жалко от разни розови пеперудки живеещи в измисления си розов свят. На мен ми е интересно тази Елица Костова кой й финансира простотиите?

4

Анонимен

преди 5 години

Ще стане като в Америка. Под 25 години на никой не му се работи истиска работа. Всички искат да се развяват по шорти и да правят милиони от старъпи без да имат каквито и да е умения. После се оплакват че никой няма пари и икономиката им затъва.

3

Аз

преди 5 години

Браво! Дано да има повече хора като нея, да не всеки има пари за да учи, за да постигне каквото и да е камоли мечтата си, но да накараш човек да повярва в себе си е достатъчно този човек да тръгне напред и да помага на други. Това се нарича Предай нататък, но малцина в България биха го осъзнали.

2

Анонимен

преди 5 години

Тази статия не е за неуспелите. На тях все нещо им пречи. Ако някой е успял, с връзки е или защото е от богато семейство, което е с крадени пари. На *** колкото и да му набиваш как може да успее, той ще търси оправдания в Космоса, че не може да успее. Само връзкарите успяват, мисли си той, и си сипва поредната ракия пред телевизора, докато другите следват мечтите си и се борят за тях. Докато другите учат и се развиват, той пие бира пред блока и ръси критики каква била държавата.

1

Джо

преди 5 години

*** на тати бизнеса снася още ***, нали? Аман от такива уникални!