167

Щирлиц

преди 5 години

Почти го докарва като Бай Тошо,поне външно де.За останалото...

166

кой

преди 5 години

Кой да ви извади доказателства? Кой ? ГЕРБ държи полицията на каишка. ББ и ЦЦ назначиха гравния прокурор и някои важни прокурори,особено тези в спецпрокуратурата. ББ и ЦЦ назнават на важните постове съдиите.

165

Анонимен

преди 5 години

А какво става с ремонта на прохода "Витиня"?Обещаха за три месеца, минаха 3 години и нищо.Трайкат си и вдигат винетките ежегодно.Там от време на време става непоносимо трудно да се минава, Боце и Дебеланата ходиха, правиха си снимки и PR и с това се приключи.

164

Ха ха ха ха

преди 5 години

Цар си бочкоууу,цааар си.Човек ако те слуша аха-аха и ще ти повярва.След като се изкара почти соц.слаб сега захлебваш 6те мил.шарана преди изборите.Е,захлебваш със стара стръв ама те и бг.шарани не са от придирчивите.Ама така е.В абсурдистан няма нужда една лъжа да се повтаря 10-ет пъти.Максимум 3-4 пъти и на 5-тия лъжата вече се превръща в истина.

163

Мен

преди 5 години

Интересно защо по всички медии това е водеща новина, а спирането на процедурата по проекта за пътя Ботевград - Мездра - Видин никой не каза дори и едно изречение. Пак ще чакаме избори и някой друг ще е виновен...

162

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** сте умни като чугунена тенджера с кисело зеле! Орешарски та Орешарски...Тиквата, Цацата и Пипона е.аха майката на всички, вече десета година, а на вас все Орешарски ви е виновен с мижавото си няколкомесечно управление!Няма такива селски опити за манипулация като вашите!

161

Анонимен

преди 5 години

До А за пенсионерите ?Пиай Орешарски за пенсионерите като фалира държавата пред 2014 г.?

160

Анонимен

преди 5 години

До отвратителен скъп ПРАми, защо Корнелия Нинова не ги е извадила до момента. Аз виждам досега само доказателства за вашите престъпления на БСП - вашият председател на Общ. Съвет в Бургас е заловен на местопрестъплението, не са ГЕРБ.Липсата на доказателства за едно твърдение се нарича клевета и няма стойност!

159

пътно–строй инж.

преди 5 години

6 милиона на километър, да ни е честито!

158

отвратителен скъп ПР

преди 5 години

Няма нужда от доказателство за крадене. То е очевадно! Само вижте кой ни управлява - мутра, крадец, лъжец, убиец и психопат. За 10 милиарда, които мутренското управление всяка година краде, има документи и крайно време е Корнелия Нинова да ги извади. Иначе ще има много случаи Бенчев и ГЕРБерски суджуци за отклоняване на вниманието. А през това време Боко и компания ще продължават с краденето. Това е нагла, престъпна мутра с дебело платен ПР.Колко струва на данъкоплатеца всекидневния ГЕРБ пикчърс

157

Сити

преди 5 години

Браво, ще папаме асфалт. Каквото има, това ще ядем.

156

Анонимен

преди 5 години

Корнела е най големия престъпник, обрала е не едно и две български предприятия, сега е начело на мафията.

155

Анонимен

преди 5 години

Тоа коги най после ше си извади ръцете от джобовете ? Па тогива да приказва за работа !

154

Анонимен

преди 5 години

Докажи, че има крадене?

153

Анонимен

преди 5 години

Не ревем против строителството, ревем против краденето, шуробаджанащината, геноцида над образованите, партийните лизaчи, милиционерщината, прocташката реч на "елита" и все такива едни, неразбираеми за гербавия гласоподавател неща, които в крайна сметка ще затрият Родината ни!

152

Тервел

преди 5 години

Ей голямо реване, какво лошо има в това че се строи.Като нико не правят пак ревете като правят отново, явно голяма част от хората тук ги мързи да работят и по цял ден пишат глупости.Само помислете, ако можете трезвено да го направите, колко жертви имаше на пътя Чирпан-Бургас и на пътя от София до Благоевград преди да има магистрали в тези участъци и колко след построяването им.А да не казвам че преди до Бургас се стигаше за 7 -8 часа а сега за 3.

151

Анонимен

преди 5 години

Чyмa да беше минала през България, за година-две щеше да отмине!От престъпниците на Гроб отърване няма!Само терминалите на аерогарата.

150

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

149

Анонимен

преди 5 години

Да бяхте построили и вие нещо в България да правят рекламни клипчета и за вас!

148

Анонимен

преди 5 години

РЕКЛАМНО КЛИПЧЕ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ИНФОРМАЦИОННА СЛУЖБА